Rüyada balık tutmak ne anlama gelir? Rüyada balık tutmak iyiye mi kötüye mi işaret?

Rüyada balık tuttuğunu gören bir kimsenin kısmetinin açılacağına ve bol helal rızıklar kazanacağına işaret eder. Rüyada balık tuttuğunu gören kişinin her koşulda çok çalıştığına ve ekmeğinin peşine düştüğüne yorumlanır. Peki rüyada büyük balık yakalamak ne ne demektir?

Rüyada balık tutmak ne anlama gelir? Rüyada balık tutmak iyiye mi kötüye mi işaret?
Rüyada balık tutmak ne anlama gelir? Rüyada balık tutmak iyiye mi kötüye mi işaret?
GİRİŞ 25.01.2023 12:36 GÜNCELLEME 25.01.2023 12:36

Rüyada balık tuttuğunu görmek çok hayırlıdır. Rüya sahibinin uzun yıllardır büyük emekler vererek çok çalıştığına ve bu emek ve çalışmaların karşılığını nihayet alacağına yorumlanır. Rüyada balık tutan kişinin sıkıntıları azalır, maddi-manevi rahata erir. Rüyada balık tutmak genel hatlarıyla hayırlı ve güzel işlerin habercisi olarak kabul edilen bir rüya olsa da rüyanın kim tarafından nasıl görüldüğü dikkate alınarak yorumlanması gerekir. İşte rüyada balık görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada Büyük Balık Tutmak

Rüyada büyük balık tuttuğunu gören bir kimsenin şansının yaver gideceğine ve hayatının hiçbir döneminde rahat etmediği kadar rahat edeceğine ve işlerinin çok açılacağına işaret eder. Rüyada büyük balık tutmak, rüya sahibinin büyük bir şans yakalayacağına yorumlanır. Birden fazla büyük balıklar tutmak ve görme ise rüya sahibinin kısmetinin açılacağına ve kazandığı paranın bereketleneceğine delalet eder. 

Rüyada Elle Balık Tutmak

Rüyada elle balık tuttuğunu gören kişinin ekmeğinin peşine düştüğüne, kendi şansını kendi ortaya çıkaracağına ve çok çalıştığına işaret eder. Rüyada elle balık tuttuğunu gören bir kimsenin çok çalışıp, emek vererek başarılı olacağına delalet eder. 

Rüyada Küçük Balık Tutmak 

Rüyada küçük balık tuttuğunu gören kişinin eline geçecek paraya işaret eder. Rüyada küçük balık tutmak, rüya sahibinin para kazanacağına ancak bu paranın çok büyük meblağlar değil biraz daha az olacağına yorumlanır. Rüyada küçük balık tuttuğunu gören kişinin yine de şanslı bir sürece gireceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Olta İle Balık Tutmak

Rüyada olta ile balık tuttuğunu gören bir kimsenin çok emek harcayarak kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüyada olta ile balık tutmak, emek ve zahmet ile kazanılan helal rızıklara yorumlanır. Rüyada bir kimse kaç olta ile kaç tane balık tutarsa o kadar çok mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada Balık Ağı Görmek

Rüyada balık ağı ile balık tuttuğunu gören bir kimsenin kısmetinin ve şansının çok olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin çok para kazanarak borçlarından kurtulacağına ve çalışmalarının karşılığını alacağına işaret etmektedir. Rüyada balık ağı ile balık tuttuğunu gören kimsenin çok zengin olacağına delalet eder. 

Rüyada Ölü Balık Tutmak 

Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek rüya sahibinin şanssız bir sürece gireceğine ve başarısız olacağına işaret etmektedir. Rüyada ölü balık tuttuğunu gören kişinin büyük emek, heyecan ve hevesle başladığı yeni işinde umduğu başarıyı elde edemeyeceğine yorumlanır.

Rüyada Balık Tutmak ve Elinden Kaçırmak

Rüyada balık tuttuğunu ancak elinden kaçırdığını görmek, rüya sahibinin karşısına çok güzel bir fırsat çıkacağına ve rüya sahibinin yanlış insanlardan akıl alarak bu fırsatı elinden kaçıracağına işaret eder. Rüyada balık tutup kaçırdığını gören kişinin kendi hataları ve tercihleri yüzünden üzüleceğine yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Balık Tutmak

Nablusi: Rüyada sayısı bilinen balık, kadınlara, sayılı bilinmeyip çok olanlar ise ganimetten elde edilen mala delalet eder. Bir kimse, rüyada deniz ve nehirde toplanmış büyük ye taze balık, istediği gibi çıkardığını veya yediğini yahut taksim ettiğini görse, denizden çıkardığı balıkların miktarı kadar ganimet malına kavuşur ve o malı rüyada yediği veya taksim ettiği yahut yığdığı şekilde sarf eder. Büyük balık melikin veziridir. Çünkü deniz melikle balıklar da askeri ile tabir edilir.

Seyyid Süleyman: Büyük balıklar mal ve ganimet, küçük balıklar üzüntüdür. Bunları bir arada görmek, mal ve paraya işarettir. Balık avladığını gören, helalinden kazanır. Avladığı balığı yediğini gören, çok sevinir. Yenilmesi mekruh bir balık tutup sattığını yahut satmak istediğini gören, karısının akrabalarıyla veya damatlarıyla kavga eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...