Rüyada kedi saldırısına uğramak ne demektir? Rüyada üstüne kedi atladığını görmek...

Rüyada kedi saldırması ya da ısırması çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin yakını olarak gördüğü kişilerin ihanetine uğrayacağına ve bundan dolayı çok üzüleceğine delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin daha temkinli davranması gerektiği konusunda uyarıcı niteliğinde bir rüyadır. Peki rüyada kedi yavrusu tırmalaması ne anlama gelir?

Rüyada kedi saldırısına uğramak ne demektir? Rüyada üstüne kedi atladığını görmek...
Rüyada kedi saldırısına uğramak ne demektir? Rüyada üstüne kedi atladığını görmek...
GİRİŞ 16.10.2022 10:03 GÜNCELLEME 16.10.2022 10:03

Rüyada kedi saldırısına uğramak, rüya sahibinin dostu zannettiği içten pazarlıklı ve kötü niyetli insanların ihanetine uğrayacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin maruz kaldığı kötülükten çok etkileneceğine ve uzun süre bunun üzüntüsünü atlatamayacağına işaret eder. Rüyada kedi saldırısına uğramak pek çok farklı şekilde yorumlanmaktadır. İşte rüyada kedi ısırması ve saldırısı ile ilgili çeşitli yorumlar...

Rüyada Kedi Saldırması

Rüyada kedi saldırısına uğradığını gören kişinin keyfini kaçıracak hadiselerin art arda yaşanacağına delalet etmektedir. Rüyada kedi saldırı, genel olarak huzur kaçıran bir durumun içine düşmeye, güvendiğin insanlar tarafından hayal kırıklığına uğramaya yorumlanır. 

Rüyada Kedi Isırması

Rüyada kedi ısırdığını gören kişinin moralini bozacak olayların gerçekleşeceğine delalet eder. Rüya sahibinin kontrolü dışında oluşan olaylar karşısında çaresiz kalacağına işaret eder. Rüyada kedi ısırması, rüyayı gören kişinin keyfini uzunca bir süre kaçıracak olaylara işarettir. 

Rüyada Kedi Tırmalaması

Rüyada bir kedi tarafından tırmalandığını gören kişinin yapacağı bir iyilik karşısında göreceği nankörlüğe ve vefasızlığa işaret eder. Rüya sahibinin sevip, değer verdiği ve iyilikleri için mücadele ettiği sevdiklerinin kötülüğü ile karşılaşacağına yorumlanır. 

Rüyada Kedi Yavrusu Saldırısına Uğramak

Rüyada yavru bir kedinin saldırısına uğramak ya da yavru kedi tarafından tırmalanmak, rüyayı gören kişinin hayatındaki ufak tefek sıkıntılar yüzünden umutsuzluğa düşeceğine ve moralinin çok bozulacağına işaret eder. Rüya sahibinin geleceği hakkında bile büyük bir endişe içine gireceğine yorumlanır. 

Rüyada Kedi Öldürmek

Rüyada kedi öldürdüğünü gören bir kimsenin kötü insanlardan, kazadan felaketten ve musibetten son anda kurtulacağına işaret eder. Rüya sahibinin kendisine kötülük yapmak isteyen birinin şerrinden kurtulacağına ve bu sayede maddi ve manevi zarara uğramayacağına işaret eder. 

Rüyada Beyaz Kedi Saldırısına Uğramak

Rüyada beyaz kedi görmek, beyaz kedinin saldırısına uğramak, rüya sahibinin hayatında çok da büyük öneme sahip olmayan insanların ufak tefek sorunlar çıkaracağına delalet eder.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kedi Saldırısı Görmek

Molla Cami: Bir kimseyi rüyada erkek bir kedi ısırsa veya tırmalasa o kimse hasta olur. Eğer erkek olan o kedi vahşi ve yabani ise, onun rüyada ısırması daha şiddetlidir. Isıran kedinin dişi ve ev kedisi olması rüya sahibinin rahat edeceği bir seneye işarettir. Rüyada bir kedi sattığını gören kimse, malını infak eder. 

Nablusi: Bir kimseyi rüyada erkek bir kedi ısırsa veya tırmalasa o kimse bir sene hasta olur. Eğer erkek olan o kedi vahşi ve yabani ise, onun rüyada ısırması daha şiddetlidir.
Isıran kedinin dişi ve ev kedisi olması rüya sahibinin rahat edeceği bir seneye delalet eder. Isıran dişi kedinin çokça eziyet veren yabani ve vahşi olması rüya sahibinin zahmet ve meşakkat çekeceği şiddetli bir seneye delalet eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor