Rüyada rüzgar esmesi ne demek? Rüyada evde rüzgar sesi duymak hayırlı mıdır?

Rüyada rüzgar görmek, rüya sahibinin yolculuğa çıkacağına ve sevinçli haberler alacağına delalet eder. Rüyada rüzgar görmek, rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı olarak farklı farklı yorumlanmaktadır. Peki rüyada şiddetli rüzgar görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada rüzgar esmesi ne demek? Rüyada evde rüzgar sesi duymak hayırlı mıdır?
Rüyada rüzgar esmesi ne demek? Rüyada evde rüzgar sesi duymak hayırlı mıdır?
GİRİŞ 10.06.2022 09:10 GÜNCELLEME 10.06.2022 09:10

Rüyada rüzgar estiğini görmek, genel olarak gelecek güzel günlere işaret etse de rüyayı gören kişinin rüyayı nasıl gördüğüne bağlı olarak yorumlanır. Rüyada şiddetli rüzgar estiğini görmek, kötü haberlerin habercisi iken sakin rüzgarın estiğini görmek ise hayırlı ve güzel haberlerin yakın zamanda rüya sahibini mutlu edeceğine delalet eder. İşte rüyada rüzgar estiğini görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada Evde Rüzgar Estiğini Görmek

Rüyada evde rüzgar estiğini görmek, rüya sahibinin hane içinde yaşayacağı sorunlara delalet eder. Rüya sahibinin aile içinde yaşayacağı sıkıntılar ve bu sıkıntılardan kaynaklı olarak da kendini güvende hissetmeyeceğine yorumlanır. Farklı alimlerin yorumlarına göre ise rüyada evin içinde rüzgar estiğini görmek, hani içinde bazı sağlık sorunlarının meydana geleceğine delalet eder. 

Rüyada Şiddetli Rüzgar Estiğini Görmek

Rüyada şiddetli rüzgarların estiğini görmek, rüya sahibinin alacağı kötü haberlere işaret eder. Rüyayı gören kişinin canını sıkacak olayların meydana geleceğine yorumlanır. Şiddetli rüzgarların estiğini gören kişinin başına gelecek kötü olaylara delalet eder. 

Rüyada Rüzgar Sesi Duymak

Rüyada rüzgar sesi duymak, rüya sahibi için gelecek güzel günlere işaret eder. Rüya sahibinin aldığı kararlar doğrultusunda başarıya ulaşacağına ve mutlu olacağına yorumlanır. Rüyada rüzgar sesi duyan kişinin sahip olduğu imkanların artacağına ve rahata kavuşacağına delalet eder. 

Rüyada Rüzgara Karşı Yürümek

Rüyada rüzgara karşı yürüdüğünü görmek, rüya sahibinin mücadele etmesi  gerekeceğine ve bundan dolayı maddi manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder. rüyada rüzgara karşı yürüdüğünü gören kişinin büyük mücadelelerinin ardından rahata kavuşmasına yorumlanır.

Rüyada Rüzgardan Korkmak

Rüyada rüzgardan korkmak, rüya sahibinin kuşkularının artacağına, olmadık şeylerden işkilleneceğine ve kendini çok huzursuz edeceğine yorumlanır. Rüyada rüzgardan korkmak aynı zamanda rüya sahibini huzursuz eden olayların gerçekleşmesine delalet eder. 

Rüyada Sakin Rüzgar Esmesi

rüyada sakin ve huzur veren bir rüzgar estiğini görmek, rüya sahibine hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet eder. Rüyada sakin rüzgar esintileri, rüyayı gören kişinin hoşnut olacağına yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Rüzgar Esmesi

Nablusi: Rüyada rüzgar görmek, kuvvetine fayda ve zarar bakımından kendisinden aşağıdaki mahlukat üzerine kahır ve galabesinden dolayı sultana delalet eder. Bazen da sultanın mülk ve askerine, yardımcılarına, emirlerine, askerlerin haberlerine delalet eder. Rüzgarın Süleyman (A.S.)'m hizmet ve yardımında bulunduğu malumdur. Bazen rüzgar, şiddetle estiği zamandaki sesinden, ağaçlan düşürdüğünden, gemileri batırdığından dolayı haraba ve afata delalet eder. özellikle batı tarafından esiyorsa. Çünkü Ad kavmini helak eden rüzgar bu rüzgardır. Yine bu rüzgar, yağmur yağdıran bulutları yüklü değildir.

Seyyid Süleyman: Şiddetli bir rüzgarın estiğini görmek; o bölgede yaşayanların büyük bir korkuyla karşılaşmalarına işarettir. Ağaçları kökünden sökecek derecede kuvvetli esen bir rüzgar; veba, kolera gibi felaketlere sebep olacak hastalıklara veya büyük bir kıtlığa delalet eder.

Kirmani: Sam rüzgarları yani sıcak esen rüzgarlar; yakıcı hastalıklara, kış rüzgarı; soğuk hastalıklara delalettir. Rüzgarın sakin sakin esmesi, sıhhat ve selamettir. Bahar rüzgarları, o bölgede yaşayanların huzuruna işarettir.
Rüzgarın kendisini sürüklediğini gören, fayda ve mevki sağlayacağı uzun bir yolculuğa çıkar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi