Rüyada kör olmak ne anlama gelir? Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek...

Rüyada kör olduğunu görmek, rüya sahibi için şanssızlık ve uğursuzluk anlamına gelir. Rüyada kör olmak, rüya sahibinin çevresinde meydana gelen kötü olaylardan etkileneceğine ve iyi giden hayatında her şeyin tepetaklak olacağına yorumlanır. Peki rüyada kör olmak sonra görmek ne demektir?

Rüyada kör olmak ne anlama gelir? Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek...
Rüyada kör olmak ne anlama gelir? Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek...
GİRİŞ 13.10.2022 09:22 GÜNCELLEME 13.10.2022 09:22

Rüyada kör olmak pek de hayırlı değildir. Rüyayı gören kişinin şanssız bir dönemden geçeceğine ve bundan dolayı çok yıpranacağına işaret eder. Rüyada kör olmak, rüya sahibinin hali hazırda var olan düzeninin bozulacağına, hayatındaki her şeyin tersine gideceğine yorumlanır. Bazı alimlerin yorumlarına göre de rüyada kendini kör olarak görmek, zenginliğe ve bol helal paralara işaret etmektedir. İşte rüyada kör olmanın detaylı tabirleri ve alimlerin yorumları...

Rüyada Kendini Kör Görmek

Rüyada kör olmak, sanıldığının aksine hayırlı ve güzeldir. Rüya sahibinin zengin olacağına ve borçlarından kurtulacağına delalet eder. Rüyada kör olan kişinin işlerinin kolaylıkla gerçekleşeceğine ve bundan dolayı rahata kavuşacağına yorumlanır. Rüyada kendini kör olarak gören kişinin geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder. 

Rüyada Tek Gözünün Kör Olduğunu Görmek

Rüyada tek bir gözünün kör olduğunu gören kişinin manevi hayatından vazgeçmiş, dini vecibelerinden vazgeçtiği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin dünya hayatına kendini kaptırdığına ahireti için hiçbir çalışma yapmadığına delalet eder. Rüyada tek gözünün kör olduğunu gören kişinin şükretmeyi ihmal ettiğine yorumlanır. 

Rüyada Birini Kör Etmek

Rüyada birinin gözünü kör ettiğini görmek, rüya sahibinin o kişinin güvenini sarsacağına delalet eder. Rüya sahibinin çevresinde ona çok kıymet veren kişilerin çok canını sıcağına ve onlara karşı büyük bir yanlış yapacağına yorumlanır. 

Rüyada Kör Adam Görmek

Rüyada kör bir adam görmek, rüya sahibinin çevresindeki insalara yarımıcı olacağına ve onların eksiklerini tamamlamak için mücadele edeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin eli bol bir kimse olduğuna ve çevresinde yardıma muhtaç herkese yardım edeceğine delalet eder. 

Rüyada Kör Birini Görmek

Rüyada kör birini görme, rüya sahibini için uğutsuzluk ve şanssızlık demektir. Rüya sahibinin maddi olarak kaybının olacağına ve bundan dolayı sıkıntı çekeceğine yorumlanır. Rüya kör bir kimse görmek, rüya sahibinin talihsiz bir sürece gireceğine ve bundan dolayı çok yıpranacağına işarettir. 

Mahkum Bir Kimsenin Rüyada Kör Olması

Hapiste olan bir kişi rüyasında kör olduğunu görmesi, çok yakın zamanda hapis hayatından kurtulacağına delalet eder. Hapiste olan bir kimsenin rüyada kör olması, yakın zamanda özgürlüğüne kavuşacağına yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kör Olmak

Nablusi: Rüyada kör olmak, dince sapıklığa, akrabasından büyük bir mirasa erişeceğine ve zengin olmaya delalet eder. Rüyada kör olduğunu gören kimse, zengin olur. Kör olduğunu gören kimse, Kur'an-ı Kerimi unutur. Bir kimse rüyada bir adamın kendisini kör ettiğini görse, o insan onu sapıklığa düşürür. Kafir olan bir kimse rüyada kendisinin gözünü bir insanın kör ettiğini görse, o insan küfründen vazgeçer. Körlük fakirlik sebebiyle bir takım işlerde bulunmak suretiyle dinine zarar veren bir fakirdir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti