Rüyada tavşan görmek ne anlama gelir? Rüyada tavşan yakalamak...

Rüyada tavşan görmek, rüya sahibinin helal paralar kazanacağına ve cahile karşı her zaman galip geleceğine delalet eder. Rüyada beyaz tavşan, şans ve bereket demektir. Rüyada beyaz tavşan gören kişinin işlerinin rast gideceğine yorumlanır. Rüyada beyaz tavşan görmek her ne kadar hayırlı olsa da rüyanın detaylıca yorumlanması için rüyayı kimin nasıl gördüğü çok önemlidir. Peki rüyada tavşan yavrusu görmek ne anlama gelir?

Rüyada tavşan görmek ne anlama gelir? Rüyada tavşan yakalamak...
Rüyada tavşan görmek ne anlama gelir? Rüyada tavşan yakalamak...
GİRİŞ 23.06.2022 10:25 GÜNCELLEME 23.06.2022 10:25

Rüyada tavşan görmek, rüya sahibinin iş hayatında ulaşacağı başarıya ve uğradığı haksızlıklara karşı zafer kazanacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada tavşan gören kişinin iş hayatında kazanacağı başarılıların yanında arkadaş çevresinde de çok sevildiğine delalet eder. Rüyada tavşan görmek, en hayırlı haberlerin tez vakitte rüya sahibine geleceğine yorumlansa da rüyanın tüm detayları göz önünde bulundurularak tabir edilmelidir. İşte rüyada tavşan görmenin detaylı yorumları...

Rüyada erkek bebek emzirmek neye işaret eder? Rüyada bebek emzirmek...Rüyada erkek bebek emzirmek neye işaret eder? Rüyada bebek emzirmek...

Rüyada Beyaz Tavşan Görmek 

Rüyada beyaz tavşan başarı demektir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında ulaşacağı konuma ve kazanacağı bol helal paralara delalet eder. Rüyada beyaz tavşan gören kişi eğer bekarsa, onu çok mutlu edecek biriyle tanışacağına ve bu kişiyle herkesin konuşacağı bir düğünle hayatlarını birleştireceğine yorumlanır. Rüyada beyaz tavşan gören kişinin hayatının en mutlu dönemine gireceğine ve keyifli zamanlar geçireceğine delalettir. 

Rüyada Tavşan Sevmek

Rüyada tavşan sevdiğini gören kişinin çok sevdiği yakın bir dostuna ya da ailesinden çok kıymet verdiği birine zor zamanında çok yardım edeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin çok çalışkan, fedakar ve azimli biri olduğuna, bu sayede çok yakın zamanda istediği konuma ulaşacağına yorumlanır. 

Rüyada Tavşan Yakalamak

Rüyada tavşan yakaladığını görmek, rüya sahibinin iyi huylu, güzel kalpli ve herkesin çok sayıp sevdiği biriyle birlikte olacağına delalet eder. Rüyada tavşan yakaladığını gören kişinin çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorumlanır. 

Rüyada Tavşan Öldürmek 

Rüyada herhangi bir şekilde tavşan öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin haram olan işlere bulaşacağına delalet eder. Rüyada tavşan öldüren kişinin pişman olacağı ve çok üzüleceği işler yapacağına işarettir. Rüyada tavşan öldürmek, bir başka rüya alimine göre ise rüyayı gören kişinin çevresinde kötü niyetli insanların varlığına delalet eder. 

Rüyada Tavşan Yavrusu Görmek

Rüyada tavşan yavrusu gören kişinin içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmasına dair umutlarının yeşertecek güzel olaylar yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibi eğer borçlu ise borcundan kurtulması için eline iyi bir miktarda para geçeceğine yada yeni bir işe gireceğine işaret eder. Rüyada tavşan yavrusu gören kişi için yeni umutların yereceğine dair maddi manevi gelişmelerin gerçekleşeceğine yorumlanır. 

Rüyada Tavşan Eti Yemek

Rüyada tavşan eti yediğini gören kişinin sağlık sorunu ile karşılaşacağına ve kısa sürede iyileşeceğine delalet eder. Rüyada tavşan eti yemek, rüya sahibine küçük bir hastalığın bulaşacağına nacak kısa sürede iyileşeceğine yorumlanır.

Rüyada Tavşan Kesmek

Rüyada tavşan kestiğini görmek, aile içinde yaşanacak sorunlara delalet eder. Rüya sahibi eğer evli ise eşiyle yaşayacağı sorunlara, bekar ise aile ya da arkadaş çevresinde keyfini kaçıracak meselelerin meydana geleceğine yorumlanır. 

Rüyada Tavşan Isırması

Rüyada tavşan ısırdığını görmek, rüya sahibinin uzun zamandır uğraştığı bir işte beklediği sonucu alamayacağına delalet eder. Rüyada tavşanın ısırdığını gören kişinin boşa kürek çektiğine yorumlanır.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Tavşan Görmek

Molla Cami: Rüyada tavşan, kadındır. Tavşan tuttuğunu gören kimse evlenir. Tavşan kestiğini görmek, alacağı hanımın ömrünün az olacağına işarettir. Bazı tabirciler, tavşan görmek, korkak bir insana bazı tabirciler ise, tavşan kötü huylu bir kadına işarettir, dediler. Eline tavşan geçtiğini gören kimse ahlaksız bir hanım alır. Tavşanın etinden, derisinden bir şey aldığını gören kimseye hanımı tarafından az bir hayır isabet eder. Eline tavşan yavrusu geçtiğini gören kimseye üzüntü, keder ve musibet erişir.

Nablusi: Rüyada tavşan, kadındır. Tavşan tuttuğunu gören evlenir. Tavşan kestiğini görmek, alacağı hanımın ömrünün az olacağına delalettir. Bazı tabirciler, tavşan görmek, korkak bir insana», bazı tabirciler ise tavşan, kötü huylu bir kadına delalet eder, dediler. Eline tavşan geçtiğini gören kimse ahlaksız bir hanım alır. Tavşanın etinden, derisinden bir şey aldığını gören kimseye hanımı tarafından az bir hayır isabet eder. Eline tavşan yavrusu geçtiğini görene üzüntü, keder ve musibet erişir. 

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek