Rüyada sel olduğunu görmek ne demektir? Rüyada sele kapılmak iyiye mi kötüye mi işaret eder?

Rüyada sel olduğunu görmek, rüya sahibinin yaşayacağı zorlu ve sıkıntılı sürece işaret eder. Rüyayı gören kişinin hem aile hayatında hem de sosyal hayatında maruz kalacağı anlaşmazlıklara yorumlanır. Rüyada sel gören kişi için pek de kolay olmayan bir sürece delalettir. Peki rüyada çamurlu sel görmek ne anlama gelir?

Rüyada sel olduğunu görmek ne demektir? Rüyada sele kapılmak iyiye mi kötüye mi işaret eder?
Rüyada sel olduğunu görmek ne demektir? Rüyada sele kapılmak iyiye mi kötüye mi işaret eder?
GİRİŞ 26.07.2022 09:38 GÜNCELLEME 26.07.2022 09:38

Rüyada sel felaketi görmek, çok hayırlı olmayan, rüya sahibinin zorda kalacağı durumlara delalet eden bir rüyadır. Rüyada sel gören kişinin aile içi huzurunun bozulacağına, ruhsal anlamda kendini tükenmiş hissedeceğine delalet eder.  Rüyayı gören kişinin rüyasını tam ve doğru şekilde yorumlaması için rüyanın tüm detaylarının dikkate alınması gerekir. İşte rüyada sel görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada kar yağması neye işaret eder? Rüyada camdan bakıp kar yağdığını izlemek...Rüyada kar yağması neye işaret eder? Rüyada camdan bakıp kar yağdığını izlemek...

Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapıldığını görmek, rüya sahibinin sıkıntılarının büyüklüğüne işaret eder. Rüyayı gören kişinin tadını kaçıracak hadiselerin üst üste geleceğine, bundan dolayı da moral bozuklukları yaşayacağına yorumlanır. Rüyada sele kapıldığını görmek, rüya sahibinin maddi kayıplarının olacağına işarettir. 

Rüyada Sele Kapılıp Kurtulmak 

Rüyada sele kapıldığını ancak sonrasında selden kurtulduğunu gören kişinin yaptığı yanlışlardan dersler çıkaracağına ve hatalarından dersler alacağına yorumlanır. Rüyada selden kurtulmak oldukça hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin kolaylaşacağına ve manevi olarak güçleneceğine delalet eder. 

Rüyada Çamurlu Sel Görmek 

Rüyada çamurlu sel görmek, rüya sahibinin çok ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldığına delalet eder. Rüyada çamurlu sel gören kişinin söküp atamadığı, rüya sahibini günden güne tüketen bir derdinin olduğuna ve bu derdinden kurtulması gerektiğine yorumlanır. 

Rüyada Sel Baskını Görmek

Rüyasında sel baskını gören kişinin sıkıntılarının her geçen gün artacağına ve kurtulmak için mücadele edeceğine delalet eder. Rüyada sel baskını görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi kayıplarının olacağına bundan dolayı çok zor günler geçireceğine işarettir. 

Rüyada Yağmur Seli Görmek

Rüyada yağmur yağdığını görmek, rahmet ve zenginlik anlamına gelir. Ancak rüyada yağan yağmurun sel dönüşmesi pek hayırlı değildir. Rüyada yağmur seli görmek, rüya sahibinin çevresindeki insanlara ve kendisine gelebilecek kötü bir olaya delalet eder. 

Rüyada Sel Baskınında Boğulmak 

Rüyada sel baskınında boğulduğunu görmek, rüya sahibinin yaşayacağı olumsuzluklardan çok sıkılacağına, her şeyin üst üste geleceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin aile, iş ve arkadaşlık ilişkilerinde eskisi kadar huzurlu ve keyifli olmayacağına işaret eder. 

Rüyada Eve Sel Basması

Rüyada eve su basması, rüyayı gören kişinin hane içinde yaşayacağı sorunlara delalet eder. Evin içindeki huzurun tükeneceğine hem rüya sahibinin hem de ailesinin kötü zamanlardan geçeceğine yorumlanır.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Sel Görmek 

Molla Cami: Rüyada düşmanın hücum etmesi, selin gelmesine işaret ettiği gibi, selin gelmesi de düşmanın hücumuna işarettir. Rüyada yağmurdan meydana gelen seli gören kimseye, eziyet yahut hastalık isabet eder. Veya zahmetli ve meşakkatli bir yolculuğa çıkar.

Nablusi: Rüyada düşmanın hücum etmesi, selin gelmesine delalet ettiği gibi, selin gelmesi de düşmanın hücumuna delalet eder. Rüyada yağmurdan meydana gelen seli gören kimseye, eziyet yahut hastalık isabet eder. Veya zahmetli ve meşakkatli bir yolculuğa çıkar. Rüyada selin, dükkanların üzerine çıktığının görülmesi, suların taşmasına yahut sultanın zulmüne delalet eder.

Seyyid Süleyman: Rüyada sel sularının yeryüzünü kapladığını görmek; halk için felaket, düşman yahut bulaşıcı hastalıktır. Sel sularına kapıldıktan sonra, kurtulduğunu gören; devlet idarecileri yüzünden sıkıntıya duçar olur. Bilahare kurtulur. Sel sularıyla uğraşan, düşmanla mücadele eder. Selle başa çıkabilirse, düşmanını yener.

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti