Rüyada papağan görmek ne demek? Rüyada papağanın konuştuğunu görmek...

Rüyada papağan görmek, rüya sahibine hayırlı haberlerin geleceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin kısmeti açılır, şansı yüzüne güler. Rüyada papağan gören kişi iş hayatında muvaffak olur. Peki rüyada papağan yavrusu görmek hayırlı mıdır?

Rüyada papağan görmek ne demek? Rüyada papağanın konuştuğunu görmek...
Rüyada papağan görmek ne demek? Rüyada papağanın konuştuğunu görmek...
GİRİŞ 27.12.2022 16:58 GÜNCELLEME 27.12.2022 16:58

Rüyada papağan görmek, rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine, çalışmaların karşılığını alacağına işaret eder. Rüya sahibinin karşısına fırsatların çıkacağına ve bu sayede çok daha iyi işlerin altına imza atacağına yorumlanır. Rüyada papağan görmek her ne kadar hayra ve güzelliklere delalet etse de rüyanın tam olarak nasıl görüldüğü dikkate alınarak yorumlanması gerekir. İşte rüyada papağan görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada yağmur yağması neye işaret eder? Rüyada sağanak yağmur yağdığını görmek hayırlı mıdır?Rüyada yağmur yağması neye işaret eder? Rüyada sağanak yağmur yağdığını görmek hayırlı mıdır?

Rüyada Papağan İle Konuşmak

Rüyada konuşan papağan görmek, rüyayı gören kişinin sırlarının ifşa olacağına işaret eder. Kişinin herkesten sakladığı sırlarının bir anda herkes tarafından bilineceğine ve rüya sahibinin zor duruma düşeceğine yorumlanır. Rüyada papağan ile konuştuğunu görmek ise rüya sahibinin çevresinde ağzı iyi laf yapan birinden güzel laflar işiteceğine ve bu durumdan çok mutlu olacağına delalettir. 

Rüyada Ölü Papağan Görmek 

Rüyada ölmüş papağan görmek, rüya sahibinin çok sevdiği kişiler tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibinin kendini çok yalnız hissettiği bir döneme gireceğine ve bu yüzden iyice içine kapanacağına delalet eder. Rüyada ölü papağan görmek genellikle hayır olmayan işlerin kısa sürede gerçekleşeceğine yorumlanır. 

Rüyada Elinde Papağan Görmek

Rüyada elinde papağan gören kişinin kısmetinin açılacağına ve çok mutlu olacağına delalet eder. Rüyada elinde papağan gören kişinin maddi zorluklardan kurtulacağına ve borçlarını en nihayetinde bitireceğine işaret eder. Rüyada elinde papağan gören kişinin büyük bir servete kavuşarak zenginlik içinde yaşayacağına yorumlanır. 

Rüyada Papağan Yavrusu Görmek

Rüyada papağan yavrusu görmek çok hayırlıdır. Rüya sahibinin maddi kazancının artacağına, işlerinin rast gideceğine ve borçlarından kurtulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çok yakında müjdeli haberler alacağına ve bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir. Rüyada papağan yavrusu gören kişinin hanesi bereketlenir. 

Rüyada Yeşil Papağan Görmek 

Rüyada yeşil renkte papağan görmek, rüya sahibinin manevi olarak kendini boş verdiğine işaret eder. Dini vecibeleri yerine getirmeyerek dünya telaşına kapıldığına, çevresindekilerin uyarılarına rağmen kendini toparlamadığına delalettir. 

Rüyada Mavi Papağan Görmek 

Rüyada mavi papağan görmek, rüya sahibinin yeni bir ilişkiye başlayacağına ve çok mutlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayırlı kısmetinin çıkacağına ve çok yakın zamanda evlilik yoluna gireceğine yorumlanır. 

Rüyada Papağanın Isırması

Rüyada papağan tarafından ısırılmak, rüya sahibinin çevresinde sözüne güvenilmez insanların varlığına delalet eder. Rüya sahibinin iş hayatında arkasından iş çeviren sinsi kimselerin olduğuna yorumlanırken aynı zamanda yakın çevresinin ihanetine uğrayabileceğine işarettir. Rüyada papağan ısırması, rüya sahibine uyarı niteliğinde bir rüyadır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Papağan Görmek 

Molla Cami: Rüyada papağan kuşu. cariye alıp-satan çok yalancı ve zalim bir kimseye işarettir. Bazı tabirciler, papağan kuşunu, filozofla; papağanın yavrusunu da filozofun çocuğu ile tabir etmişlerdir. Papağan, güzel hareket ve düzgün konuşan güzel bir kadın veya böyle bir çocuğa, bazen de yabancı bir kadına işarettir.

İhya: Alımlı ve düzgün konuşan kadın veya çocuğa, aşırı derecede mağrur ve zinaya düşkün erkeğe ya da yabancı bir kadına; Papağan bazen kadın ticareti yapan, yalancı ve zalim kimseye, Papağan filozofa ve onun çocuğuna da delalet eder.

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak