Mevlid Kandili mesajları, dualı ve resimli! Mevlid Kandili mesajları kısa anlamlı…

Mevlid Kandilinin gelişiyle beraber en güzel kandil mesajları ve duaları araştırılanlar arasında yerini aldı. Rebiyülevvel ayının 12. gecesine denk gelen Mevlid Kandilinde eşe, dosta, akrabaya atılacak en güzel kandil mesajları için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz!

Mevlid Kandili mesajları, dualı ve resimli! Mevlid Kandili mesajları kısa anlamlı…
Mevlid Kandili mesajları, dualı ve resimli! Mevlid Kandili mesajları kısa anlamlı…
GİRİŞ 26.09.2023 15:28 GÜNCELLEME 26.09.2023 15:29

Mübarek Mevlid Kandilinin anlam ve önemine dikkat eden Müslümanlar birbirileriyle kandilleşmek için en güzel dualı kandil mesajlarını araştırıyor. Gecesinde ellerin semaya açılacağı, namazların kılınıp duaların edileceği Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğum gecesi olan Mevlit Kandili için sevdiklerine gönderebileceğiniz güzel, dualı ve resimli Mevlid Kandili mesajları...

2023 MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

  • Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir." Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun Hayırlı Kandiller!

  • Bugün alnımız secdeye gidiyorsa, senin sayende ya Râsulallah. Senin doğuşunu kutlamaz mı bu dünya… Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

  • Bu mübarek gecenin feyzi üzerinize rahmeti geçmişinize bereketi evinize nuru ahiretinize sıcaklığı yuvanıza dolsun, kandiliniz mübarek olsun!

  • Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınız Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

  • Rabbim bizi özünden iman eden gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

  • Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

  • Yüce Allah'ım, nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Mevlid Kandilinde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çeki düzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun… Mevlid kandiliniz mübarek olsun!

  • Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

  • Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

  • Peygamber Efendimizin doğumunu anmak, sevgi ve barışı hatırlamamıza vesile olsun. Mevlid Kandili'niz mübarek olsun.

  • Eğilerek yükselmenin adıdır namaz. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

  • Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun…

  • Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

  • Rahmet, mağfiret ve bereket dolu bir Mevlid Kandili geçirmeniz dileğiyle. Dualarınız kabul olsun.

  • Peygamberimizin doğduğu bu mübarek günde, sevgi ve hoşgörüyle dolu bir hayat yaşamayı amaçlayalım. Mevlid Kandiliniz kutlu olsun.

RESİMLİ MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek