Erdoğan, Molla için devreye girdi

Başbakan Erdoğan Bangladeş'te idam cezasına çarptırılan Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla için devreye girdi.

Erdoğan, Molla için devreye girdi
Erdoğan, Molla için devreye girdi
GİRİŞ 12.12.2013 14:58 GÜNCELLEME 12.12.2013 18:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Erdoğan Cemaat-i İslami liderlerinden Molla'nın idam cezasının infazına engel olunması için Bangladeş Başbakanı ile görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bangladeş'te Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla'nın idam cezasına çarptırılmasıyla ilgili Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina ile telefonda görüştüğü ve Molla hakkındaki idam cezasının infazına engel olunmasını istediği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • serdar03 10 yıl önce Şikayet Et
    çok hızlısınız çoook. Cemaat-i İslami liderlerimizden Abdulkadir Molla maalesef idam bütün tepkilere rahmen edilmiş..siz hala şehadet haberini veremediniz...bütün sitelerde var..bune hız..böyle....
    Cevapla
  • haber yedi 10 yıl önce Şikayet Et
    birini idamdan kurtar. 100 binlerce cemaat mensubunu idama mahkum et. Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • Yeniceri 10 yıl önce Şikayet Et
    Bazi arkadaslar hic arastirma yapmiyorlar!. Ahmediyye Cemaatinin görüsleri Islam dinine aykiridir! Tabiki yinede idam edilmesin!
    Cevapla
  • Yeniceri 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahmediyye Cemaati (Kadiyanilik) 9.bölüm. 7- (Mümin olsun, kâfir olsun, hiç kimse, ebediyen azap içinde kalmaz; çünkü Kur’anda “Benim rahmetim her şeyi kaplar” denmektedir) diyorlar. Hâlbuki Allahü teâlânın rahmeti, şefkati dünyada müminlere ve kâfirlere, herkese birlikte yetiştiği ve herkesin çalışmasına, iyiliklerine dünyada karşılığını verdiği halde, ahirette kâfirlere merhametin zerresi bile yoktur. Kâfirler, cehennemde ebedi kalacaklardır, cehennemden çıkmalarına, kesinlikle imkân ve ihtimal yoktur. İşte bir âyet-i kerime meali: (Elbette, ehl-i kitabdan [Yahudi ve Hıristiyan] olsun, müşriklerden olsun bütün kâfirler Cehennem ateşindedir, orada ebedi kalırlar. Onlar yaratıkların en kötüsüdür.) [Beyyine 6] Kur’anı kerimin tamamına inanmadıkça, Müslümanız demekle Müslüman olunmaz.
    Cevapla
  • Yeniceri 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahmediyye Cemaati (Kadiyanilik) 2.bölüm. Daha önce İsmailiye fırkasında olan Mirza Gulam Ahmed, önce müceddid, daha sonra da Mehdi olduğunu iddia etti. İsmailî ve Behaîlerden taraftar buldu. En sonunda kendisinin, gökten ineceği bildirilen İsa Mesih olduğunu, yeni bir din getirdiğini söyledi. Kadıyan’da yaptırdığı mescide, Mescid-i Aksa dedi. Kendisinin Kur’an-ı kerimde övüldüğünü iddia etti. Hazret-i İsa’ya iftiralarda bulundu. İslam âlimleri, Kadıyanilerin Müslüman olmadıklarını ittifakla bildirmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci İsrail'in Gazze'ye saldırıları, dünyada Yahudi avına mı dönüşüyor?
İstanbul'da faciadan dönüldü! Uçağın iniş takımları açılmadı