Dışişleri Bakanı Siniroğlu, Bakü’de

Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, resmi temaslarda bulunmak için Azerbaycan'a geldi.

Dışişleri Bakanı Siniroğlu, Bakü’de
Dışişleri Bakanı Siniroğlu, Bakü’de
GİRİŞ 16.09.2015 01:09 GÜNCELLEME 16.09.2015 01:09

Bakan Sinirlioğlu’nu, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Faik Bağırov ve diğer yetkililer karşıladı. 

Yarın başlayacak olan resmi temaslarına Sinirlioğlu, ilk olarak Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek. Bakan Sinirlioğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı Elmar Memmedyarov ile ikili ve heyetlerarası görüşmeler yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Dışişleri Bakanı, Bakü temasları kapsamında merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in mezarını, Bakü Türk Şehitliği'ni ve 20 Ocak şehitlerinin defnedildiği Şehitler Hiyabanı'nı ziyaretinin ardından, Azerbaycan Meclis Başkanı Oktay Esedov ve Başbakan Artur Rasizade ile de görüşmeler gerçekleştirecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ozan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sırtımızı dayayabileceğimiz bir kardeş ülke Azerbaycanımız kaldı Allah hepimize yardım etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lionel Messi dünyanın en parlak 10 genç yeteneği seçti: Listede büyük bir sürpriz var
Son dakika: Tezkere TBMM'de! Türkiye'den son dakika Suriye, Irak ve Lübnan duyurusu