'İngiltere, Türkiye'ye yardıma hazır'

İngiltere Başbakanı David Cameron, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

'İngiltere, Türkiye'ye yardıma hazır'
'İngiltere, Türkiye'ye yardıma hazır'
GİRİŞ 10.10.2015 22:01 GÜNCELLEME 10.10.2015 22:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Cameron, Twitter aracılığıyla yayımladığı mesajda, "Başbakan Davutoğlu'yla konuşup Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili başsağlığı dileklerimi ifade ettim. Düşüncelerim kurbanlar ve aileleriyle" ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Philip Hammond da Twitter'dan yayımladığı mesajda mevkidaşı Feridun Sinirlioğlu'nu arayarak başsağlığı dilediğini belirtti. Hammond, mesajında "İngiltere, bu zor gününde Türkiye'ye yardıma hazır" ifadesine yer verdi.

Öte yandan, İngiliz Polis Teşkilatı da Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili mesaj yayımladı.

"Ankara'daki barış yürüyüşünde meydana gelen ve çok sayıda insanı öldüren iki patlamayı duymak bizi derinden üzdü" değerlendirmesinde bulunulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hem Türkiye'de hem de buradaki Türk topluluğunda saldırıdan etkilenenlerin üzüntüsünü paylaşıyoruz. İngiltere'nin terörle mücadele ağı, Türk yetkililerle ortaklaşa çalışıyor ve görevlilerimiz Türkiye'deki mevkidaşlarına destek sağlamayı sürdürüyor."

Açıklamada, İngiltere'de yaşayan Türklerden saldırıyla ilgili bilgiye sahip olanların İngiliz polisiyle temasa geçmesi çağrısında da bulunuldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 23
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamı güldürme bu patlamanın arkasında siz varsınız millet bilmiyormu işidi kuranda sizsinin pkk yı destekleyende
    Cevapla
  • vdttas@gmail.com 8 yıl önce Şikayet Et
    cellat açıklama yapmış !!ne komik dimi !!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • zamansız 8 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra ne için yardım edecekler ? ? cenazeleri kaldırmamız içinmi? ? gerek yok o kadarını zaten biz yapabiliriz
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralel ve bahceliye duyrulur ingiltere turkiyeye yardima hazirmis sizde hazirmisiniz tayyip hastaligi sizi cehenneme gönderecek
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey ingiltere dünyanın neresinde olursa olsun bir müslümanın kanı ve gözyaşı aksa bunun arkasında sizin olduğunuzu çok iyi biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!