Erdoğan'dan Vladimir Putin'e telgraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır'da meydana gelen uçak kazasında dolayı Rusya devlet Başkanı Vladimir Putin'e başsağlığı telgrafı yolladı.

Erdoğan'dan Vladimir Putin'e telgraf
Erdoğan'dan Vladimir Putin'e telgraf
GİRİŞ 31.10.2015 20:15 GÜNCELLEME 31.10.2015 20:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın telgrafında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili dostum. Sina Yarımadası'na meydana gelen ve çok sayıda Rus vatandaşının hayatını kaybettiği trajik kazayı öğrendiğimde derin üzüntü hissettim. Bu kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum."

Öte yandan Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu da Rus meslektaşları Başbakan Dmitriy Medvedev ve Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'a birer baş sağlı telgrafı gönderdi. 

Hatırlanacağı üzere Ankara'da meydana gelen patlama sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk başsağlığı dileyen devlet adamlarından birisi Putin olmuştu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'da Moskova Büyükelçiliği'nde açılan deftere üzüntülerini yazmak için elçilik binasına gelmişti.

YORUMLAR 2
  • miray 8 yıl önce Şikayet Et
    putin gulumseye biliyomus bak sen
    Cevapla
  • endülüslü 8 yıl önce Şikayet Et
    mesaja mesajla karşılık verilmş anlaşılan. Rusya sen şunu yaptın bak bende bunu der gibi göz kırpmalar olmuş. Ama bu mesaj sinada değil moskovanın tam göbeğinde verilse daha anlamlı olurdu bence
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...