Paris'te ölenler için saygı duruşu

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe, İstanbul'da düzenlenen Türk-Japon İş Forumu'na katıldı.

Paris'te ölenler için saygı duruşu
Paris'te ölenler için saygı duruşu
GİRİŞ 14.11.2015 13:12 GÜNCELLEME 14.11.2015 13:12

Forum, Paris'teki terör saldırılarında ölenler için saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. İki başbakan ayağa kalkarak terör saldırısında ölenler için saygı duruşunda bulundu. Davutoğlu burada yaptığı konuşmada "Türkiye olarak Fransa'nın yanındayız" dedi.

BAŞBAKAN İÇİN GÜVENLİK EN ÜST DÜZEYDE

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün saat 10.00'da özel bir uçakla Ankara'dan İstanbul'a geldi. Davutoğlu için Fransa'da yapılan saldırı sonrası güvenlik önlemleri ise en üst seviyeye çıkartıldı. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne gelen gazeteciler güvenlik gerekçesiyle uzaklaştırıldı. Uçağın içinde Davutoğlu 10-15 dakika kalırken yine Devlet Konukevi'nde de yaklaşık 30 dakika kadar bekledi. Davutoğlu daha sonra konvoylaAtatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. Davutoğlu'nun uçağının gelişi sırasında Konukevi önünde bulunan Japon Başbakanı'nın iki adet Boeing 747 tipi uçağı da dikkat çekti.

Türk-Japon İş Forumu'ndan önce Fransa'da hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı. Davutoğlu forumda yaptığı konuşmada "Türkiye olarak Fransa'nın yanındayız" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi