11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt’te

Kuveyt'te bulunan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt Veliaht Prensi Nawaf Al Ahmad Al Jaber Al Sabah ile bir araya geldi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt’te
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt’te
GİRİŞ 22.11.2015 15:26 GÜNCELLEME 22.11.2015 15:31
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Bölge sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunan iki lider, Türkiye-Kuveyt ilişkilerinin seyrinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; ekonomi ve eğitim alanlarında ilişkilerin daha da gelişmesi için çaba gösterilmesi konusunda  mutabık kaldılar.

11. Cumhurbaşkanı Gül programı kapsamında, Kuveyt Meclis Başkanı Marzouk Al Ghanim ile de bir araya geldi.

11 Cumhurbaşkanı Gül, ilk milletvekili olduğu günden itibaren Kuveyt Parlamentosu’nun bölgenin en etkin ve aktif  parlamentosundan biri olduğunu ifade etti.

Meclis Başkanı Al Ghanim, önceki dönemlerde TBMM ile yakın işbirliği yürüttüklerini; mükemmel düzeydeki ilişkilerin devamını sağlamak için yeni Meclis Başkanı’nın seçilmesini beklediklerini; iki parlamentonun işbirliği yaparak uluslararası platformlarda İslam aleminin sorunlarına beraber çözüm önerileri sunabileceğini  ifade etti. Cumhurbaşkanı Gül, öğle yemeğinde ise Başbakan Şeyh Jaber Al Mubarak Al Sabah ile görüştü.

YORUMLAR 31
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    GEZİ VE 17 aralıkta REİS'i yalnız bıraktı,gözümden düştü
    Cevapla
  • Selim Raca 8 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyorum
    Cevapla
  • vatandas cemil 8 yıl önce Şikayet Et
    fitne cikarmayn sn gül asla bir bölen olmadi olmaz vatani milleti icin ulkesi icin calisir ak partininde bir neferidr..bos bos konusup surekli birsey aramayalm..
    Cevapla
  • Isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin ic ve dis dusmanlari firsat beklerken Abdulah Gul ile ugrasmak cahiliktir.Adam gavuristan icin ugrasmiyor ya Turkiye icin ugrasiyor,birlik dirlik zamaniyken fazla uzatmatilmasin artik.
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar devlet ayni anda 40 devlete gidemez bazen bu durumlarda guvenilir devletin isini bilenler gorevlendirilir kagit uzerine imza atmak sonraya kalsin evveliyet birlik istisaredir bu davada ben asker degilsem resmi olarak savasamam manasina gelmez gerektiginde savasmak icin devlet gorev verir acil veya gerektigi zaman olay budur fitnenin geregi yok.kimse ne erdogana nede davutogu haberi olmadan bir yerde anlasma yapamaz ve gayri devlet oynayamaz. osmanlida bir vali vardir birde valinin hem resmi hemde sivil ekibi olur.resmi yetmeyince sivilde devreye gierer.fitne cikarmanin geregi yoktur.
    Cevapla
  • alanya 8 yıl önce Şikayet Et
    2 lider mi? ikinci lider nerenin lideri?)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık