Türkiye'den Rusya'ya sert PKK yanıtı!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Rusya'nın "başkalarına insan hakkı dersi vermeye çalışmasının kara mizah örneği olduğunu" söyledi.

Türkiye'den Rusya'ya sert PKK yanıtı!
Türkiye'den Rusya'ya sert PKK yanıtı!
GİRİŞ 31.12.2015 14:15 GÜNCELLEME 31.12.2015 14:16
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Bilgiç, Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye'nin PKK terör örgütüne karşı yürüttüğü operasyonlarla ilgili açıklaması hakkındaki soruyu yanıtladı.

Bilgiç, yazılı cevapta şu ifadeleri kullandı:

"Demokrasi, hukuk devleti ve insan hakları konusundaki sicili herkesçe gayet iyi bilinen, uluslararası hukuku açıkça ihlal ederek Ukrayna ve Gürcistan gibi komşu ülkelerde doğrudan ve hibrit savaş yoluyla yaptıkları bütün dünyada infial uyandıran, Suriye'de eli kanlı diktatörün insanlığa karşı işlediği vahim suçlara her türlü siyasi ve askeri desteği sağlayan ve son olarak yüzlerce sivilin ölümüne yol açan bombardımanları bilfiil gerçekleştiren bir ülkenin başkalarına insan hakkı dersi vermeye kalkışması sadece bir kara mizah örneğidir."

Rusya Dışişleri Bakanlığı, "Moskova'nın Türkiye'nin güneydoğusundaki durumdan endişelendiği ve Ankara'yı Kürt sorununu sadece siyasi yöntemlerle çözmeye çağırdığı" yönünde açıklama yapmıştı.

YORUMLAR 46
  • Hakangunt 8 yıl önce Şikayet Et
    Gelişmekte olan türkiye artık daha güçlü olacak kimse bu günü 1915 le karıştırmasın dünyadın süper devleti TÜRKİYE olacak herkes haddini bilecek
    Cevapla
  • Kayra Keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya önce kendi kirli geçmişiyle uğraşsın , bütün komşu ülkeleriyle savaşta .
    Cevapla
  • bilbey 8 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız ne demiş ayıdan post rusyadan dost olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce Çeçen kardeşlerime yaptığın kıyımın hesabını vermelisin Rus keferesi. Selo efendinin sana neden geldiği şimdi anlaşılıyor. Bizi Ukrayna, Gürcistan vb. diş geçirebileceğin ülkelerle karıştırmak gafletine sakın düşme. Bu ülkeyi sen değil dünya gelse bölemez. Bilesin.
    Cevapla
  • assas 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne günlere kaldik.Filim ya bu alcak haclilar.Dünyada hilal ile hac in savasi devam ediyor unutmayin...ismi terör oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!