ABD Dışişleri'nde Türkiye uyarısı

ABD, vatandaşlarını, artan terör saldırısı tehditlerinden dolayı Türkiye'nin güneydoğu bölgesine seyahat etmemeleri konusunda uyardı.

ABD Dışişleri'nde Türkiye uyarısı
ABD Dışişleri'nde Türkiye uyarısı
GİRİŞ 05.02.2016 03:04 GÜNCELLEME 05.02.2016 03:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ''ABD Dışişleri Bakanlığı, uluslararası ve yerel terör gruplarının artan terör saldırısı tehditlerinden dolayı ABD vatandaşlarının Türkiye'nin güneydoğusuna seyahat etmemeleri konusunda uyarıda bulunuyor'' ifadesi kullanıldı. 

Ülke içinde seyahat eden ABD vatandaşlarından dikkatli olmaları da istenen açıklamada, teröristlerin popüler turist mekanlarını, ABD’ye ait binaları, polisi ve diğer yerel yetkilileri hedef aldığı bildirildi. Açıklamada, adam kaçırma ve özellikle güneydoğuda sınırın Suriye tarafından belirsizce gerçekleştirilen atışların kaygı yarattığı belirtildi.

Türkiye’deki ABD vatandaşlarından, Suriye sınırından uzak durmaları, kalabalık alanlardan kaçınmaları, turist mekanlarında uyanık bulunmaları istendi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Ajanlarini yani !!
    Cevapla
  • sivasli 8 yıl önce Şikayet Et
    en büyük destegi veren abd ab rusya israil siz gidin kendi ic islerinize bakin abd vatandasi geldiyse hosgeldi buras türkiye cumhuriyeti burda saygi sevgi hosgörü var sizin ülkenizdeki gibi müslümanlara zulum eden bir ülke degil aksine ne dinden olursa olsun insan olsun biz yaratani yaratandan ötürü severiz bunu bilin
    Cevapla
  • marasli 8 yıl önce Şikayet Et
    Mahzuni Şerif boşa dememiş amerika katil katil diye amerika katiiiil
    Cevapla
  • Vatansevdalısı 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok enterasan oysa ABD kendi yandaşların yani kurduğu tereröst lerden mi çekiniyor ne gerek var hepsi senin adamların..
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan iki yüzlü sözde müttefiğimiz büyük şeytan Seni ,ulan hem bu bölgeyi karistiran pyd ye silah veren ,deaşı kurup piyasaya süren Rusya ile gizlice anlaşıp Müslüman katliamına sessiz kalan kan emici kafir AB
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!