Erdoğan ve Putin mutabakata vardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rus lider Putin'in 1,5 saatlik görüşmesinde ilişkilerin eskiye dönülmesi konusunda mutabakata varıldı.

GİRİŞ 09.08.2016 16:47 GÜNCELLEME 09.08.2016 17:30
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Rusya lideri Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 268 gün sonra St. Petersburg'da bir araya geldi. Yeni bir sayfa açan buluşmada, ilişkilerin Kasım 2015 öncesine döndürülmesi için mutabakata varıldı.

Görüşmede bulunan Türk yetkililerden aktarılan bilgiye göre iki liderin ilişkilerin eskiye dönmesi için anlaştığı ve ilişkilerin daha da ileriye taşınması için ortak hareket etme konusunda hemfikir olduğu belirtildi.

YORUMLAR 17
  • gulsum 7 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulillah..suriye ye barista gelecek,.bundan da umutluyum..Turki cumhuriyet'lerle birlik kuralim.iliskilerimizi her konuda gelistirelim..hayirli olsun.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriye Halep ne olcak ??
    Cevapla
  • yüksel 7 yıl önce Şikayet Et
    rusya ile bozuşarak o konu hallolmaz zaten. ayrıca dünyada tek müslüman ülke biz değiliz. diğerleri neden el atmıyor. biz zaten yıllardır 3 milyon suriyeliyi bakıyoruz. ha gocunmayız bakmaya devam ederiz. ama bütün yük bize yüklenmemeli. nerede diğer müslüman ülkeler....
    Cevapla
  • SULTAN 7 yıl önce Şikayet Et
    çok sevindim çook şükürler olsun çok güzel oldu güçlü devlet bu her türlü görüşmeler bizden yana olacak hakkımızda hayırlı olur inşallah Allahım büyüklerimizin çabalarını hayırlı etsin
    Cevapla
  • Oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah reisi başımıdan eksik etmesin.. Devlet politikası işte bu Tebrikler reis..!
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu. Dost görünüp her türlü soysuzluğu,ihaneti,iftirayı yapan tüm Türkiye Düşmanlarına teröristlere destek veren ABD ve AB ülkeleri düşündün bundan sonra. Hiç biri VAZGEÇİLMEZ DEĞİL. CUMHURBAŞKANIM; BU MİLLET ARKANDA. HİÇ MERAK ETME.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak