Johnson'dan çarpıcı 'Türkiye' yorumu!

İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Türkiye'deki darbe girişimiyle ilgili, "Çok ciddi bir durum, çok ciddi bir darbe girişimi ile karşılaştıklarını unutmayalım." dedi.

 Johnson'dan çarpıcı 'Türkiye' yorumu!
Johnson'dan çarpıcı 'Türkiye' yorumu!
GİRİŞ 14.11.2016 15:48 GÜNCELLEME 14.11.2016 17:08
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

AB Dışişleri Bakanları toplantısına katılmak üzere Brüksel'de bulunan Johnson, toplantı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugünkü toplantının gündemini Lübnan, Yemen, Türkiye, ABD'deki seçimler ve savunma konularının oluşturduğunu söyledi.

TÜRKİYE'Yİ KÖŞEYE SIKIŞTIRMAMALIYIZ

AB'li bakanların Türkiye gündemine değinen Johnson, ülkenin bir ölçüde endişe konusu olmaya devam ettiğini dile getirerek, "Türkiye'yi köşeye sıkıştırmamamız çok ama çok önemli. Türkiye'de yaşananlar ortak çıkarlarımızın aleyhindeymiş gibi aşırı bir tepki vermememiz gerekiyor. Çok ciddi bir durum, çok ciddi bir darbe girişimi ile karşılaştıklarını unutmayalım." dedi.

 

YORUMLAR 34
  • isa koç 7 yıl önce Şikayet Et
    ben ingilizliğe soyunmuş bir kişi Türk bile olsa güvenmem. ha bizimkiler onu onların için özellikle ajan olarak yerleştirse bilemem.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    yelkenleri suya indirmiş
    Cevapla
  • urfalımüslüm 7 yıl önce Şikayet Et
    bide saçını tarasaymış iyiymiş
    Cevapla
  • Haktan 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar burda adam şunu demek istiyor bize yapılan darbeyi unutmayın saldırın ama citmeyin yada saldırın hiçkimseyi gozetmeyin
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    once hep beraber turkiyeyi sikistirmaya calisitniz, simdi erdogan ve turk hukumetin gucunu tanidiniz, ve korktunuz, ve en son karariniz bu mu? bir birnizi suclamak, ben BURDA OSMANLIDAN KORKUNUZ UYANDIGINI goruyorum, elhamdulillah!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı