AP'nin aldığı skandal karar sonrası ne olacak

AP, Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) ile sürdürdüğü müzakerelerin geçici süreliğine dondurulmasını tavsiye eden ve hukuki bağlayıcılığı olmayan tasarıyı kabul etti.

GİRİŞ 24.11.2016 14:29 GÜNCELLEME 24.11.2016 15:15
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Kurallar gereği AP Başkanı Martin Schulz, onay süreci sonrasında belgeyi AB Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, AB Konseyi ve üye ülkelerin yanı sıra Türk hükümetine ve TBMM’ye de gönderecek.

Ankara’nın son dönemde sıkça yaptığı gibi bu kararı da yok sayarak kararı işleme sokmadan Türkiye’nin Brüksel’deki AB Daimi Temsilciliği aracılığıyla AP’ye iade etmesi öngörülüyor.

GÖZLER ÜYE ÜLKELERDE

AP'nin onayladığı karar tasarısı, bağlayıcılığı olmasa da siyasi açıdan görmezden gelinmesi mümkün olmayan bir belge. Bu nedenle gözler artık AB Komisyonu’nun ve özellikle de AB üyesi ülkelerin nasıl bir tavır takınacağında.

 

YORUMLAR 72
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    elinden geleni arkanıza koymayın bütün kininiz bu millete terör sevici AB ülkeleri. Asıl bu millet sizin ipinizi kesecek çok yakında. o hain beslemeleriniz ilk önce sizi vuracak bizler de buradan seyredeceğiz.
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    alinan bu karar sonrasi ister hukuki balayiciligi olsun yada olmasin bu skandal karar sonrasi AB nizi basiniza calin deyip AB yi terk etmeyen siyasilerimiz UTANSIN derhal AB den ayrilma karari alip sangay a resmi müracat baslatilmali
    Cevapla
  • Özgür 7 yıl önce Şikayet Et
    idam isteruk
    Cevapla
  • halil 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi ürünlerini almayacaksınız almayalım dediğimiz bir ürün var mı ben sanmıyorum
    Cevapla
  • ERGUN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra ne olacak.Hayat devam edecek.Biz kendi yağımız ile kavrulmayı öğrenmeliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!