Erdoğan'ın uyarısı Merkel'in zoruna gitmiş

Erdoğan ile görüşmesinde 'İslamcı terör' ifadesini kullanan Merkel, Erdoğan tarafından uyarılmıştı. Merkel ise Yıldırım ile yaptığı basın toplantısında aynı ifadeyi yine kullandı.

GİRİŞ 02.02.2017 20:40 GÜNCELLEME 03.02.2017 14:44
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı ortak basın toplantısında "İslamcı terör" ifadesini kullanan Merkel'e Erdoğan tepki göstermiş, "İslam ile terör yan yana gelmez" demişti.

Merkel ise sözlerini düzeltmeye çalışmış, İslam ile islamist arasında fark var demişti.

ERDOĞAN'IN UYARISI ZORUNA GİTMİŞ, O İFADEYİ BİLEREK YENİDEN KULLANDI

Ancak, Başbakan Binali Yıldırım ile yaptığı ortak basın toplantısında Merkel aynı saygısız ifadeyi yeniden kullandı.

Terörle mücadeleden bahsederken "islamcı terör" ifadesini kullanan Merkel, bu sırada hemen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da anarak, "Sayın Cumhurbaşkanı'na da söyledim. Burada müslümanlara karşı şüphecilik değil. Bu insanlar insan hayatını yok etti. Demokrasiyi ortadan kaldırmak istiyorlar. Bu mücadelede birlikteyiz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 85
  • Abdullah Kul 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlarla Müslümanlar arasına karışan münafıkları birine karıştıran var.Müslümanın hamurundan TERÖRİS eğmeği olmaz.İç düşman olmazsa dış düşmanın gücü bize yetmez. M.Akif'in şiirini hatırlayin:Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez.
    Cevapla
  • 1 bilen 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya bakın..en fazla terör nerde oluyor..tabiki müslümanlar arasında oluyor..eeee şimdi bize islam terörü destekliyor diye söylendiğinde zorumuza gitmesin..durum ortada..tarihe bakın,kerbelada insan kıyımı yapan gurup''elinizi çabuk tutun ikindi namazını kaçırmayalım''demişti..iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıralım..güneş balçıkla sıvanmaz..dış mihrapların oyunu diyebilirsiniz şimdi ama müslüman bir adamakıllı olmalı ve kendini kullandırmamalı..
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    İslamda Terör olmaz Terör; Hıristiyanlarda,Haçlılarda vardır.
    Cevapla
  • makif 7 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM kılığına girmiş HIRİSTİYAN terörünü ve HIRİSTİYAN destekli DAİŞ terörünü kınıyoruz ...!
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Terör olayını yapan hıristiyan olunca hırisyiyanist terör olmuyor. Yahudi yapınca yahudiyanist terör olmuyor bilerek müslümanlığı kötülemek için yapılmış sinsice bir hareket. bilinç altına verilen bir mesaj
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’da sokak köpeklerinden 15 yaşındaki kız çocuğuna saldırı
Başkan Altay: “Konya raylı sistemi için tarihi başlangıç yapıyoruz”