Almanya'dan skandal bir karar daha!

Almanya'nın Köln yakınlarındaki Frechen beldesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılacağı etkinliğin, salonu işleten şirket tarafından iptal edildiği bildirildi.

Almanya'dan skandal bir karar daha!
Almanya'dan skandal bir karar daha!
GİRİŞ 03.03.2017 20:21 GÜNCELLEME 04.03.2017 08:55
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Rhein-Erft-Kreis polisince yapılan açıklamada, Golden Palast adlı salonu işleten kişinin, pazar günü yapılacak etkinliği düzenleyenlere salonu kullanıma vermeyeceğini bildirdiği ifade edildi.

Açıklamada, polisin elinde bulundurduğu bilgilere göre, mal sahibi ile işletmeci arasındaki sözleşmede salonda siyasi etkinliklerin yapılmayacağının yer aldığı kaydedildi.

DAHA ÖNCE DE BELEDİYE İZİN VERMEMİŞTİ

Daha önce, Bakan Zeybekci'nin konuşacağı bu etkinliğin Köln-Porz belediye salonunda düzenlenmesi planlanmış, ancak belediye buna izin vermemişti.

BAŞKA SALON ARANIYOR

Avrupalı Türk Demokratlar Birliğine yakın (UETD) kaynaklardan alınan bilgiye göre, Bakan Zeybekci'nin konuşma yapabilmesi için başka bir salon aranıyor.

Baden-Württemberg eyaletinin Gaggenau kentinde, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın dün konuşma yapacağı etkinlik de "park yeri ve girişlerin yeterli olmadığı" öne sürülerek iptal edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 86
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Son gelişmeler suriye savaşının bir haçlı savaşı olduğunun tescilidir. Taktik aynı taktik. PKK lılar ise Hatay kalesinin anahtarını haçlı komutanına sunan hain rolündedir. İran fırsatçı çakal rolündedir.
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina toplu iletisim araclari var, herkes televizyonun basinda. hic bir avrupa zindigi bizim isimize yaratacak kanuna evet demez, hayir der!
    Cevapla
  • Haset 7 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncü köprümüzü kıskanıyorlar.
    Cevapla
  • ecan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bize az bile alman arabalari satis rekoru kiriyor alman mallari kapisiliyor
    Cevapla
  • Cemalettin Dogan 7 yıl önce Şikayet Et
    Dogru Söyleyeni 9 Köyden kovarlarmis,Türkiye güclendikce cekemeyenlerimiz cogaliyor.Hayret ediyorum bunlarin kin ve nefretlerine bir anlam veremiyorum ,Allah herzaman dogrunun yaninda,dir Allahim düsmana firsat vermesin .Yakinda Almanyada secim var Sayin Cumhur Baskanimiz RECEB TAYYIB ERDOGANA kac oy cikacak merak ediyorum :-))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?