Olayı üstlendiler: Savaş uçağını biz düşürdük!

Suriyeli muhalif grup Ahraru’ş Şam rejime ait savaş uçağı düşürdüğünü duyurdu.

Olayı üstlendiler: Savaş uçağını biz düşürdük!
Olayı üstlendiler: Savaş uçağını biz düşürdük!
GİRİŞ 04.03.2017 20:06 GÜNCELLEME 04.03.2017 21:18
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Suriyeli muhalifler, ülkenin kuzeybatısında Türkiye sınırında yer alan İdlib ilinin kırsalını bombalayan Beşşar Esed rejimine ait bir savaş uçağını düşürdüklerini açıkladı.

"İDLİB'İ BOMBALIYORDU, DÜŞÜRDÜK"

Muhalif askeri grup Ahraru’ş Şam'ın sözcüsü Ahmed Karaali, AA muhabirine telefonla açıklamada, “Rejim uçağı İdlib kırsalını bombalarken alçaktan uçuş yapıyordu. 23 mm uçaksavar ile vurduk. İsabet alınca uçakta teknik arıza oldu. Ardından düşmeye başladığı görüldü.” dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 56
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    herkesin bir hesabı var allahında bir hesabı var
    Cevapla
  • Putin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep yalancı. Yine yalan söylüyorlar.
    Cevapla
  • Aksaraylı 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık nerde genç bir Suriyeli görsem yüzüne tüküresim geliyor esad sizin gibi korkak suriyelilerin sayesinde bu kirli savaşı kazandınsize değil vatandaşlık ekmek veresim gelmiyor
    Cevapla
  • Banazlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Arif isimli yorumcuya: Komşusu açken tok yatan bizden değildir elbet ama birazda atalarımızı dedelerimizi bir düşün bu vatanı savunmak için canlarını dişlerinemi taktılar yoksa pılını pırtısını toplayıp irana,ırak'a yada suriyeyemi kaçtılar?
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayatını etkileyen bazı kararları öyle oturduğun yerden almak kolay. Birde kendini onların yerine koy bakalım. Tüm geçmişini geride bırakıp gitmeyi düşün. Yurdunu terk etme kararı kolay verilen bir karar değildir. Kaldığın yerde yada gittiğin yerde sonunun ne olacağı belli değil. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diye hatırlatmak lazım. En basitinden yıllarca oturduğun mahalleden başka mahalleya yada ilçeye taşındığında yada köyden büyük şehre göç etsen nasıl olur, hayatında neler değişir? Tüm anılarını evini barkını bırakıp gitmek nasıl olurdu?
    Cevapla
  • sorti 7 yıl önce Şikayet Et
    abd batı iran rusya şeytanları ortaklarına silah dağıtırken Türkiye mazlum vatan savaşçılara neden silahlandırmıyor idlib düşmemeli atrin münbiç temizlenmeli Hak ordusu muzaffer olacaktır garantörü kefili Alemlerin Rabbi ALLAHdır
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce içimizdeki sözde halkçı hainler karşı çıkıyor. Mit tırlarını hatırla, abd ve batı kendi eliyle teröriste silah ve asker verince problem yok ama biz masumlara yardım etmek isteyince teröre destek veren ülke oluyoruz. Biz komşumuza asker gönderince işgalci ama dünyanın öbür ucundaki gönderince barışçı oluyor.
    Cevapla
  • ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    gülelim bari muhalifler diye bişe kalmadı artık bir suriye devleti var bi de karşılarında çapulcu terorist gruplar ve onların destekçileri..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso