Irkçı Wilders'tan skandal karara kutlama mesajı

Hollanda'da Özgürlük Partisi'nin ırkçı lideri Geert Wilders, Mevlüt Çavuşoğlu'na uçuş izni verilmemesini zafer gibi karşıladı.

GİRİŞ 11.03.2017 20:08 GÜNCELLEME 11.03.2017 20:16
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisi'nin ırkçı lideri Geert Wilders, Hollanda'nın Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal etmesinin ardından Twitter hesabından bir dizi paylaşımda bulundu.

"HARİKA!"

Wilders, kendi partisinin günlerdir uyguladığı siyasi baskının Hollanda hükümetinin kararında etkili olduğunu belirtirken, kararı, "Harika! PVV'ye (Özgürlük Partisi) uyguladığı baskı nedeniyle teşekkür ediyorum. Hükümetimiz Türk bakanın Hollanda'ya inmesine izin vermedi." sözleriyle karşıladı.

"ERDOĞAN GİBİ DÜŞÜNENLER TÜRKİYE'YE GİTSİN"

Bununla da yetinmeyen Wilders, "Erdoğan ile aynı fikirde olan Hollanda'daki Türklere söylüyorum: Türkiye'ye gidin ve asla geri gelmeyin" ifadelerini kullandı.

Wilders ayrıca, görevde Rutte hükümetinin PVV olmadan böyle bir kararı alamayacağını söyledi.

"ERDOĞAN İSLAM BAYRAĞINI TAŞIYOR, TÜRKİYE MÜSLÜMAN, AVRUPA'YA GİREMEZSİNİZ"

Wilders geçtiğimiz hafta boyunca Türk bakanların Hollanda'da etkinlik düzenlemesine karşı çalışma yürütmüş, hatta Lahey'deki Türk Büyükelçiliği önünde Türkçe pankart açmıştı. Wilders ayrıca Türkçe altyazılı bir video yayınlayarak Erdoğan'ın İslam Bayrağı'nı taşıdığını, Türkiye'nin müslüman bir devlet olduğunu ve böyle bir devletin Avrupa’nın parçası olamayacağını söylemişti.

YORUMLAR 183
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    tipe bak, Müslüman düşmanlığı yüzünden ölümünden sonra secde haline getirilen ve bu islam düşmanlarına örnek olsun diye kıyamete kadar çürütülmeyecek olan firavunun kalkmış haline benziyor. Ama er geç siz firavunun torunları'da secdeye getirileceksiniz İnşallah.
    Cevapla
  • e gokalp 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlardaki yobazliga, islam dusmanligina bak
    Cevapla
  • metin çetinkaya 7 yıl önce Şikayet Et
    şükürler olsun hollanda baş mandasıda biz türklerin müslüman oldugunu ve asla onlardan olmadıgımızı söyleyerek saflarımızı belli etmiş oldular NE MUTLU MÜSLÜMAN TÜRKÜM DİYENE''SİZ DİNİNİZİ DEĞİŞİP ONLARDAN OLMADIĞINIZ MÜDDETÇE ONLAR SİZİ SEVMEZLER''ayrıca türk milleti ab ye girme heveslisi olmadı sadece geçmişteki gaflettte olan görevliler ab safsatasına inanmışlardı ki artık ab safsatalarına inanan kalmadı sayalerinde buda bizim için hayır oldu
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu fasist zihniyetiniz altinda ezileceksiniz
    Cevapla
  • Izzet 7 yıl önce Şikayet Et
    biz Osmanlı torunlari hepsi reis gibi düsünür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...