ABD'li Rubin'den Erdoğan'a tehdit!

15 Temmuz darbesini önceden yazan Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak tehdit etti.

ABD'li Rubin'den Erdoğan'a tehdit!
ABD'li Rubin'den Erdoğan'a tehdit!
GİRİŞ 23.03.2017 19:29 GÜNCELLEME 24.03.2017 10:52
Bu Habere 361 Yorum Yapılmış

Eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, onaylı sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit etti.

TÜRKÇE TEHDİT: ERDOĞAN YOLUN SONUNA GELDİ

Türkçe olarak “Recep Tayyip Erdoğan artik yolun sonuna geldi” şeklinde mesaj yazan Amerikalı Neo-con yazar Michael Rubin'e, bu paylaşımının altında çok sayıda tepki tweeti geldi.

TÜRKİYE'YLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Pentagon'un sözcüsü gibi kabul edilen Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin, özel olarak Orta Doğu ve Türkiye meseleleri üzerine çalışması nedeniyle bölge ve ülkemiz hakkında sık aralıklarla yazılar kaleme alıyor.

FETÖ'YE YAKIN VE ERDOĞAN DÜŞMANI

Rubin, FETÖ terör örgütüne yakınlığıyla ve Erdoğan'a karşı olumsuz bakışıyla biliniyor. Bilhassa darbe kalkışmasının öncesinde ve ardından Erdoğan hakkında ortaya attığı ilginç iddiaları ile adından söz ettirmeyi başaran Rubin, 15 Temmuz FETÖ darbesini 4 ay önce yazarken, darbeye de örtülü destek verdi.

YORUMLAR 361
  • metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kafirler istese de istemese de Allah nurunu tamamlayacktır.
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    amerikanın sonu gelmiştir gidin falcılarınıza papazlarınıza sorun aynısını söyleyecekler coniler bu dünyada sizin sonunuz biz olacağız ahirette de son göreceğiniz zebaniden ve şeytandan başka birşey değildir!
    Cevapla
  • DELİ FİŞEK 7 yıl önce Şikayet Et
    bana bak len amerikalı coni artık eskisi gibi canınızın istediği gibi bizim gibi ülkelerde darbe yaptıramayacaksınız size buralardan ekmek çıkmaz boşuna uğraşmayın onlar artık eskide kaldı yani demode oldu SİZE TEK BİR ŞEY SÖYLEYEYİM REİSİMİZİ MENDERES GİBİ SİZE YEDİRMEYİZ BUNU ARTIK KUŞ BEYNİNİZE YAZIN
    Cevapla
  • Engin 7 yıl önce Şikayet Et
    Savasla terörle Fitneyle hicbir savas kazanilmaz.Ortadoguyu kan gölüne ceviren bu insan toplulugu bir gün burunlarinin üzerine düsmeye mahkumdur.Allah dogrunun yanindadir
    Cevapla
  • şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    savaşı sevmeyiz ama bize karşı savaşanlarla savaşırız.bil mukabele araplardan afganlılardan kürtlerdende bunu bekleriz korkmasınlar bunlar yanlışlıkla vurduk derler ama kasten vururlar korkutmak içim baskın gelmek için onlar vurdukça biz daha iyi vuracağız ki bidaha cesaret edemesinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek