Yunanistan'dan sürpriz Erdoğan çıkışı!

Yunan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "karizmatik bir şahsiyet" olduğunu söyledi. Buna karşı, 24 Haziran seçimleri öncesi Türkiye’de muhalefeti eleştirdi.

Yunanistan'dan sürpriz Erdoğan çıkışı!
Yunanistan'dan sürpriz Erdoğan çıkışı!
GİRİŞ 12.06.2018 16:20 GÜNCELLEME 12.06.2018 17:16
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Nikos Kocias "Kontra" televizyonuna verdiği demeçte "Türkiye ile büyük sorunumuz. bizi rahatsız eden konularda Erdoğan yönetiminden daha iyi olmayan bir muhalefetin bulunmasıdır. Erdoğan, onlardan (muhalefeti kastediyor) daha tutarlı ve karizmatik bir şahsiyet" dedi.

Kocias, CHP’nin Ege’de 18 adanın Yunanistan tarafından işgal edildiğine ilişkin söylemlerini kastederek "Adalar ile ilgili mevzuyu başlatan muhalefettir. Sanırım bu bir sorun" diye ekledi.

 

 

Yunanistan’ın ve tüm dünyanın Türkiye’de seçimleri ve sonrasını merakla beklediğini de kaydeden Nikos Kocias "Türkiye’de demokrasinin işlemesini, demokratik seçimler yapılmasını, Türk halkının istediği, sevdiği ve tercih ettiği Cumhurbaşkanı’nın seçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 45
  • abd zalimdir 5 yıl önce Şikayet Et
    aferin lan yunan cavuru bizimkilere kızma aranızdaki küçük fark siz ülkesini seven cavur bizimkiler ülkesine ihanet eden satılmış hain cavur sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Dusmanin seni ovuyorsa sende bi terslik vardir.
    Cevapla
  • Trabzon 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala demokrasi diyen bu zavallı Alman tasmalı devlet.Erdoğan sadece karizmatik deyil ayni zamanda size boyun eğmeyen bir lider.Bütün dünya bu seçimi bu yüzden bekliyo.Hele bu zavallı muhalefet bir Erdoğan ı devirse de o eski günlere dönsek diye bekliyo.Sonuna kadar Erdoğan.Nokta.
    Cevapla
  • Eyt mağdurları 5 yıl önce Şikayet Et
    24 Hazıran da sandığa biz gideceğiz, yunanlı lılar değil. Ve kazanacağız.
    Cevapla
  • sdc 5 yıl önce Şikayet Et
    baktılar ki çatışmak erdoğana oy kazandırıyor biraz övelim dediler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak