Tokat gibi Türkiye sözleri! Yerden yere vurdu

Azerbeycan Milletvekili Ganire Paşayeva Avrupa Konseyi'nde yaptığı konuşmada Avrupa'nın Türkiye'ye yönelik iki yüzlü tavrını vurgulayarak bu tavrın sonlandırılması çağrısında bulundu.

GİRİŞ 02.07.2018 17:16 GÜNCELLEME 02.07.2018 17:21
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Azeri milletvekili Ganire Paşayeva Strasburg'da, AKPM'de Bağımsız Demokratlar Grubunda konuşma yaparak (FDG) Avrupa Konseyini Türkiye'ye karşı cifte standartlı yaklaşımlardan vazgeçmeye çağırdı.

Türkiye'nin terörle mücadelesi ile ilgili millet vekillerine geniş bilgiler veren milletvekili Ganire Paşayeva, "Maalesef bazI Avrupa ülkeleri terörle mücadelede Türkiye'ye değil terör örgütlerine farklı yollarla destek verdiler" dedi ve bu durumun durdurulması çağrısında bulundu.

Türkiye'nin mücadele ettiği terör örgütleri ile ilgili de geniş bilgiler veren Paşayeva, "Teröre destek verenlere karşı birlikte ciddi mücadele etmemiz gerekir ancak bazı Avrupa ülkelerinden farklı yaklaşımlar görmek çok üzücü bu durum derhal sonlandırılmalı" dedi.
 
Paşayeva, "Terörle mücadelede çifte standart yaklaşımı olmamalıdır  ve Avrupa, Avrupa ülkeleri, Avrupa Konseyi, AKPM, Avrupa Parlamentosu Türkiye ile ilgili daha samimi davranmalı ve destek olmalı. Türkiye, Batı ile Doğu, Avrupa ile Müslüman dünyası arasında çok önemli bir ülke."

 

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 98
  • Isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Lafla peynir gemisi yurumez demiş atalarımız. Laf değil icraat bekliyoruz ekonomi batıyor. Mazot 6 bucuk olacak deniyor. Azerbaycanlı mazotu düsürsün.
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Acıyorum haline vesselam.
    Cevapla
  • hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    ganire ganırtmış onları
    Cevapla
  • hırsız kraliçe 5 yıl önce Şikayet Et
    bırakın ab itliklerine devam etsin . bizim ab gibi bir hedefimiz yoktur. bizim HEDEFİMİZ ab den çok daha fazlasıdır. haçlı katiller teröristleri desteklemeye devam etsinler onlardan beklenen de budur. biz ise DURMAK YOK YOLA DEVAM ŞEKLİNDE KIZIL ELMAYA DOĞRU GİDECEĞİZ.
    Cevapla
  • Kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdekiler bu kadın kadar olamadı..
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    meclisteki millet vekillerimizin yarısı senin gibi yürekli olsa ülkemize kimsenin gücü yetmez bizimkiler ihale saltanat peşinde....?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!