Çavuşoğlu'ndan sert açıklama: Yunanistan aklını başına alsın, bu bir uyarıdır

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Yunan halen kaşımaya, kaşınmaya devam ediyor. Başkalarının hesabına maceraya atılırsanız sonuçlarına katlanırsınız. Bu Yunanistan’a bir uyarıdır" dedi.

GİRİŞ 12.09.2022 11:13 GÜNCELLEME 12.09.2022 11:46
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın provokatif söylem ve faaliyetlerinin ardından Türkiye'den çok sert bir açıklama geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz Ege'nin iki yanında komşuluk haklarına saygı duyalım derken. Yunan halen kaşımaya, kaşınmaya devam ediyor. Başkalarının hesabına maceraya atılırsanız sonuçlarına katlanırsınız. Bu Yunanistan’a bir uyarıdır" dedi.

Miçotakis'ten güldüren açıklama: Türkiye, ordumuzun hazırlık seviyesini biliyor mu?Miçotakis'ten güldüren açıklama: Türkiye, ordumuzun hazırlık seviyesini biliyor mu?

Çavuşoğlu, "Herkes aklını başına alsın. Özellikle Yunanistan'a söylüyoruz. Başkasının maşası olmayın. Tahriklere devam etmeyin. Çünkü Türkiye'nin dostluğu kadim, husumeti ise vahimdir. Bunu aklınızdan çıkarmayın" ifadelerini kullandı.

"HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN"

Çavuşoğlu açıklamalarına şöyle devam etti:

"Yıllar süren savaşlardan yorgun düşmüş Türk ordusu, milletiyle ve imanıyla bu büyük imtihanı başarıyla vermiştir. Bugün şartlarımız bambaşka ama aynı sarsılmaz imana sahibiz."

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 192
  • Ö¹k⁴k⁵e³şﷻ 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim icin Sayin Baskanim, REIS den sonra gelen REIS sizsiniz.
    Cevapla
  • afacan 1 yıl önce Şikayet Et
    kardesim durmadan aciklama yerine sessiz olun silahlari oraya koyun yakin yerlere hic cevap vermeyin ne kadar cok aciklama o zaman ciddiye alan olmaz askere hazir ol emri ver herkesi askere cagir egitim ver hic olmaz ise yunanin biraz parasi var ise batsin acil nukler atom yapmazsak zaman ile sira bize gelecek
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    valla yunan abd ab ha Türkiye korktu filan zannetmesin..biz de vatan kan ile alınır verilir. alamak isteyen bunları bilsin..bu vatan şehit kanıyla yoğruldu.oyle abd yada ingiliz cetvelle bize vermedi.
    Cevapla
  • Vanlı kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ile Fransa ya güveniyor bu rumlar topunuz gelin ege denizi hepinizi yutacak kadar alanı var bunları denize dökmek lazım çok fazla haddini aşıyor bu yunan
    Cevapla
  • Sadık 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'i unuttular herhalde dedeleri buralarda yatıyorlar gerekirse. Torunlarıda yanlarına koyarız olur biter bu iş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı