Bakan Fidan'dan İsrail açıklaması: Hesap verecekler!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin ve Gazze Şeridi'nde katliam saldırıları düzenleyen İsrail'e çok sert tepki gösterdi. Fidan, "Katliamın faillerinin hukuk önünde hesap verecekleri günü iple çekiyoruz" dedi.

Bakan Fidan'dan İsrail açıklaması: Hesap verecekler!
Bakan Fidan'dan İsrail açıklaması: Hesap verecekler!
GİRİŞ 29.04.2024 23:53 GÜNCELLEME 29.04.2024 23:53
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Fidan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye, Filistinli kardeşlerinin yanında yer almaya ve Gazze’deki katliamın faillerinin yargılanması için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Milletimizin liderlerini siyasi malzeme yapma densizliğinde bulunan İsrailli siyasetçilerin maskeleri artık tamamen düşmüştür. Uluslararası hukuku ve tüm insani değerleri ayaklar altına almaya devam eden İsrailli yetkililer, dünya kamuoyu vicdanında çoktan mahkum edilmiş durumdadır. Katliamın faillerinin hukuk önünde hesap verecekleri günü iple çekiyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 28
  • Yaren 2 hafta önce Şikayet Et
    Hadi be hakan bey şunları bir bitir çok zıpladılar
    Cevapla
  • ismailbey 2 hafta önce Şikayet Et
    allahın izniyle lanetlenmiş israiloğulları ve yönetimi ergeç hesap verecek
    Cevapla
  • serkan 2 hafta önce Şikayet Et
    bukadar işte başka birşey yok, Allahım sen yardım et kimsemiz yok senden başka
    Cevapla
  • Ahmed 2 hafta önce Şikayet Et
    İsraile yıldırım harekatı düzenlenmeli diyeceğim de sonra bakıyorum ülkemde 3 harfli malum market zincirlerinde hepsinde İsrail ürünleri ...
    Cevapla
  • murat 2 hafta önce Şikayet Et
    ilahi adaletten başka hangi hukuk bunlara yaptıklarının cezasını tam anlamıyla verebilir. Bizde meşhur bir laf vardır; " Dünya zalimin dünyasıdır" ahiret ise müttakilerindir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok
 Kassam mücahidleri İsrail ordusunun canına okudu! Peş peşe yayınladılar