Rusya'dan kimyasal açıklaması!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandır Lukaşeviç, "Şam yakınlarında kimyasal silah kullanıldığı yönündeki agresif haber kampanyasının, akıllara provokasyon ve Cenevre 2 Konferansı'nı baltalama fikirlerini getirdiğini" belirtti

Rusya'dan kimyasal açıklaması!
Rusya'dan kimyasal açıklaması!
GİRİŞ 21.08.2013 21:54 GÜNCELLEME 21.08.2013 22:13
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Lukaşeviç'in Dışişleri Bakanlığı internet sitesinde yer alan açıklamasında, ''Yerel medyanın sanki bir takımda gibi bütün sorumluluğu rejime yükleyen agresif haber kampanyasına başlaması akıllara, planlanmış bir provokasyon fikrini getiriyor. Bütün bunlar, BM Güvenlik Konseyi'nin rejim karşıtları lehine harekete geçmesi için gereksinimleri yerine getirmek ve Cenevere 2 Konferansı'nın düzenlenme şansını ortdan kaldırmak için bahane oluşturma çabaları gibi görünüyor" ifadeleri kullanıldı.

Kimyasal başlıklı füzelerin, muhaliflerin kontrolündeki bir bölgeden fırlatıldığını ileri süren Lukaşeviç, silahlı gruplar üzerinde etkili olan herkese kimyasal silahla provokasyon yapmayı sonlandırma çağrısı yaptı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Son günlerde rejim güçleri, muhaliflere karşı Şam'ın doğusu başta olmak üzere birçok bölgede operasyonlar düzenledi. 21 Ağustos sabahı muhaliflerin kontrolündeki bölgeden, el yapımı füze fırlatıldı. Moskova, Suriye'de kimyasal sillah kullanımının profesyonel ve objektif bir şekilde araştırılması gerektiğini önemli görüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • civan 10 yıl önce Şikayet Et
    kafirler..zalimler..topunuzun canı cehennem.. müslüman ümmetinin haline bakın bir birlerinin kanını içiyor ve ALLAH U EKBER DİYOR. ey kafirlerin ve siyonistlerin uşakları nasılki ebu cehiller ve ebu lehepler ebedi cehenneme nail oldular inşallah RABBİM sizide her iki cihanda cehennemi yaşatır amin.
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Belki de Rusya Haklı... Bu tarz olaylara taraf olmayın.. Zira "zalimlere meyletmeyin, yoksa size de ateş dokunur" ayetinin hükmüne girmek var.. Burada belki haklı olan belki ABD, belki Rusya.. İşin aslını bilmiyorsunuz. Esed zalimin teki, ama orada dökülen kanlar belki ABD'nin suçu.. Orada Özgür Suriye Ordusu diye ortaya çıkan oluşum, belki de farkında olmadan İsrail'in BOP planı için uğraşan safderun Müslüman Türkmenler.. Belki o kimyasal silah mevzusu cidden Türkiye Suriye'ye girsin diye yapılan bir provokasyon.. Bilmiyorsunuz detaylarını.. O yüzden isimle-cisimle taraf olmayın.. Aşağıda Şaban Doğan'ın dediği gibi "allah'ım, Zalimleri ve Zalimlerin destekçilerini kahr-u perişan eyle" gibi umumi dua edin..
    Cevapla
  • everest 10 yıl önce Şikayet Et
    Araf Suresi 179. Ayet. And olsun ki, cehennem için de birçok cin ve insan yarattık; onların kalbleri vardır ama anlamazlar; gözleri vardır ama görmezler; kulakları vardır ama işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibi hatta daha sapıktırlar. İşte bunlar gafillerdir.
    Cevapla
  • Sergehei Atanov 10 yıl önce Şikayet Et
    Rus İçin İnsan Ne Demek Ki?. Sadece bir araç dır insan.Rus merhametten uzak insanlık duygularını kaybetmiş lenin ve stalin denen zalimlerin torunlarından başka ne beklenir ki!Bunlar İnsanlık duygularını kaybetmiş alkolle uyutulan bir tür varlıklar.Dolar onların dini,imanı,hayat nizamlarıdır.Yoksa İnsan kanı içmek onlara asla dokunmaz!
    Cevapla
  • ali dilmen 10 yıl önce Şikayet Et
    yorum. leninin stalinin torunlarından başka ne beklersin adamlar kendi halkına acımamış suriyeyemi acıyacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü