Raylara giren inek, seferleri aksattı

İngiltere'de, tren beklerken raylardan geçen benekli ineği gören yolcular şaşkınlığa uğradı. Tren yoluna giren inek, seferlerin karşılıklı olarak 2 saat ertelenmesine yol açtı.

Raylara giren inek, seferleri aksattı
Raylara giren inek, seferleri aksattı
GİRİŞ 20.09.2013 14:38 GÜNCELLEME 20.09.2013 14:38

İngiltere'nin Somerset kontluğunun Nailsea kasabasında bulunan Blackwell tren istasyonundaki raylara giren bir inek, tren seferlerinin aksamasına neden oldu. Çarşamba günü gerçekleşen olayda, kahve-beyaz benekli hayvanın tren yolundaki davetsiz belirişi, bu istasyona yapılacak olan tren seferlerinin karşılıklı olarak 2 saat ertelenmesine yol açtı. Ayrıca, Bristol, Taunton ve Exeter seferleri de bu durumdan etkilendi.

İstasyon platformunda beklerken olaya şahit olan bazı yolcular, ilginç deneyimlerini Twitter'dan anında paylaştı. "Tren seferleri ertelendi, ortalığı Kamikaze inekler sardı" bu paylaşımlardan biri oldu. Çiftlik hayvanlarının, bu şekilde tren yollarına girmeleri, seferlerdeki gecikmelerin en büyük 5 nedeninden biri olarak kayıtlarda yer alıyor. Her ay, bu türde yaklaşık olarak 15 olay kayıtlara geçiyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan son dakika ilanı: Netanyahu'yu çıldırtacak açıklama
'F-35 düşürdük demişlerdi!' İşte İran'ın kullandığı bütün hava savunma sistemleri!