Aylan'ın fotoğrafı ile ırkçı paylaşım

Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan üç yaşındaki Aylan Kurdi'ye Alman ırkçılardan saygısızlık.

Aylan'ın fotoğrafı ile ırkçı paylaşım
Aylan'ın fotoğrafı ile ırkçı paylaşım
GİRİŞ 05.09.2015 19:44 GÜNCELLEME 05.09.2015 20:17
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

 "Berlin wehrt sich- Berlin kendini savunuyor" isimli sayfa açarak Aylan'ın fotoğrafını "Biz üzülmüyoruz, aksine seviniyoruz! Sadece bir mülteci, bir mülteci daha azaldı: Deniz çok sayıda mülteciyi yuttu" mesajı ile paylaşan Alman ırkçı, polis tarafından gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Welt Online gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, tepki çeken söz konusu paylaşım hakkında derhal harekete geçen Berlin polisinin, Berlin-Hellersdorf'ta yaşayan 26 yaşındaki kişi hakkında soruşturma başlattığını yazdı. Haberde bir gün içerisinde 2 bin 500 kişinin sayfaya girerek paylaşımı yapanlara tepki verdiği aktarılırken, Facebook'tan söz konusu paylaşımı kaldırması istendiği bildirildi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, sığınmacılara karşı aşırı sağcıların olası tepkilerine dikkat çekmiş ve kesinlikle tolerans gösterilmeyeceğini açıklamıştı.

YORUMLAR 59
  • HSNAKD 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu sureyeliler buraya geldi düzenimiz bozuldu diyen müslümanlar kıldığınız namazları iade edin ve tevbe edin..
    Cevapla
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillah we inna ileyhi raci'ûn. Mekanin Cennet olsun melegim...
    Cevapla
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Aylan, biliyorum, simdi meleklerlesin. Bizleri affet, sana sahip cikamadik, icim kan aglar,hakkini helal et. Daha fazla Aylanlar ölmemesi icin, lütfen insanlarimizi ölüm tehlikesiyle denizlere acilmayin. Türkiyeye kim siginmak isterse,gelebilir ve Türkiyenin herkese bakacak Kadar gücü var.
    Cevapla
  • Gezgin 8 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bu fotoğrafı her gördüğümde gözlerim doluyor. Sanki ciğerimden bir parça kopuyor. Kendi çocuklarım gözümün önüne geliyor.Bu yavrucağın ve daha nicelerinin ölümüne sebep olanlara lanet olsun.
    Cevapla
  • Beto 8 yıl önce Şikayet Et
    O güzel yavrum simdi CENNETDE! Almanyada yasiyorum ve acikca söylüyorum:Bütün devletlerde veya baska milletlerde herzam kötü insanlar vardir.Kendi gözümle görüyorum hergün Alman toplumun fazlasindan cogu cok yardimsever insanlar.Bir görseniz mülteciler istasyonlarda ne senliklerle karsilaniyorlar.Cok profesyonel yardimda bulunuyorlar.Gözyaslarimi zor tutuyorum Alman toplumunun hizmetini görünce.Alman siyasetcileri daha cözüm aramadayken insanlar yardim etmek icin nerdeyse siraya dizilyorlar.Arkadaslar bu saka felan degil alman toplumun cogu yardimi seven INSANLARDIR!
    Cevapla
  • tabip doktor 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın sevgili dostum Beto.Bu sorunları siyasiler değil iyi niyetli halklar çözer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor