Fransa'da saldırı! Çok sayıda ölü var

Paris'te art arda yaşanan terör saldırılarında 100'den fazla kişinin hayatını kaybettiğini açıklandı...

GİRİŞ 14.11.2015 00:17 GÜNCELLEME 14.11.2015 12:06

Saldırılar, Paris'in doğusunda bir restoranda, metro istasyonunda, konser salonunda silahlı ile stat yakınında 2 bombalı saldırı şeklinde gerçekleşti. Saldırılarda ilk belirlemelere göre 100'den fazla kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. 

SALDIRGANLAR ÖLDÜRÜLDÜ, REHİNELER İNFAZ EDİLDİ

Konser salonunda elinde 100 rehine bulunan 3 saldırgan, polisin operasyonuyla ölü ele geçirildi. Polis kaynakları, 6 farklı yerde düzenlenen silahlı ve bombalı saldırılarda 42 kişinin öldüğünü açıkladı. 


STADE DE FRANCE YAKINLARINDA İKİ PATLAMA

Stade de France yakınlarında da 2 intihar, bir bombalı saldırının meydana geldiği aktarıldı. Patlamanın olduğu sırada Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'de Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da bulunuyordu. Hollande özel ekiplerce stattan uzaklaştırıldı.

FRANSA'DA OLAĞANÜSTÜ HAL

Fransa'da olağanüstü hal ilan edildi. Ülkeye düzenlenen ütün uçuşlar çift taraflı olarak iptal edildi. Fransa'da eğitim kurumları tatil edildi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande saldırılar sonrası orduyu göreve çağırdı. 

HOLLANDE: 127 vatandaşımız öldü.

YORUMLAR 84
  • CezayirTarihi 10 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni soykırımı yoktur, sizin iki yüzlü politakalarınız, desteklediğiniz ASALAklar, PKK ve diğerleri vardır! İsrail politikaları ile eski sömürge Arapların arasına sıkıştı Fransa, gerçekten ne yapmalı ki?
    Cevapla
  • Murat 10 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeyi birakip kendileriyle ugrasirlar bundan sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den son dakika İran kararı! CENTCOM Komutanı emri verdi! Resmen ilan ettiler
Fon soruşturmasında yeni gelişme! Neslihan Mumcu için tedbir talebi