Almanya'dan şiddeti azaltın çağrısı

Alman Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier, Rusya, Suriye, Türkiye ve Kürtlere “Münih’te varılan mutabakata uyun” çağrısı yaptı.

Almanya'dan şiddeti azaltın çağrısı
Almanya'dan şiddeti azaltın çağrısı
GİRİŞ 15.02.2016 18:23 GÜNCELLEME 15.02.2016 18:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alman Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier, Suriye konusunda taraflara şiddeti azaltmaları çağrısında bulundu.

Rusya, Suriye rejimi, Türkiye ve Kürt milisleri Münih Güvenlik Konferansında varılan mutabakata uymaya davet eden Steinmeier, ateşkes öncesinde şiddetin azaltılması çağrısı yaptı.

Brüksel’de AB Dışişleri Bakanları toplantısı öncesinde konuşan Steinmeier, “şiddetin azaltılması” çağrısının Halep’te operasyonlar yapan Rusya ve Suriye rejimi ile Suriye’nin kuzeyindeki YPG unsurlarının son saldırılarını kapsadığını söyledi.

Steinmeier, durumun gerginliğini gözönünde bulundurarak, Türkiye’nin de gerilimi düşürücü adımlar atması tavsiyesinde bulundu.

YORUMLAR 3
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    bize diyecegine rusyaya evvelde soylesene munih bilmem neyi bahane edip herkese deme; iran esad rusya sivilleri vurmayin niye demiyorsun bayirbucak duserken? rusya iside vuruyorum deyip suriyenin yetim kalmis masum mazlumlarina bombalar yagdirirken yardim konvoylarina fuzeler atarken neden sesin cikmadi? almanya haddini bilmeli multeci sorunu diyorsunuz enerji diyorsunuz ama pkk pyd teror orgutu ie yataga giriyorsunuz boyle bir adilik iki yuzluluk varken sizde bizim kizmamiz terorsuz bir hayat olmasini istememiz elbette dogru ve haktir.
    Cevapla
  • Devlet 8 yıl önce Şikayet Et
    Hem teröristlere yer vaad ediyorlar koridor daha doğrusu boru hattı Irak petrolünü çalmak için Türkiye sınırında. Hem müttefikiz diyorlar. Hem teröre destek oluyorlar. Pek beyler herkes kendi oyununu oynasın.
    Cevapla
  • m akif 8 yıl önce Şikayet Et
    resmen adı konulmamış bir HAÇLI seferi . sen TÜRKİYE ye gerilimi düşür diyeceyine KATLİAM yapan RUSYA ya DUR de emperyalist sömürgeci EHLİ SÜNNET düşmanları ...!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var