İşte İslam Ordusu'nun muhteşem görüntüleri

Suudi Arabistan'da tamamlanan Kuzeyin Gök Gürültüsü - Ra'du'ş Şimal tatbikatı sonrası İslam Ordusu'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 11.03.2016 18:50 GÜNCELLEME 12.03.2016 09:42
Bu Habere 382 Yorum Yapılmış

İslam Ordusu, muhteşem görüntüsü ile dosta güven düşmana korku saldı.

Suudi Arabistan'da 3 haftalık askeri tatbikatı tamamlayan İslam Ordusu ilk kez görüntülendi. İslam Ordusu'nun tatbikat alanında yaptığı yürüyüş büyük ses getirdi.

Tatbikat alanı girişinde asılı pankartta ise "Bu ordu ne diye sorarsanız, bu Muhammed ordusudur" yazıyor.

HİLAL ARMASININ İÇİNDE ALLAH LAFZI

İslam Ordusu'nun kıyafetleri dikkat çekti. Kıyafetlerdeki hilal şeklindeki armanın içinde 'Allah' lafzı bulunurken altında ise 'Hasbinallah' yazıyor.

TATBİKAT 3 HAFTA SÜRDÜ

Suudi Arabistan'ın Ra'du'ş Şimal (Kuzeyin Gök Gürültüsü) ismiyle düzenlediği askeri tatbikat, Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud ve diğer ülke yetkililerinin katılımıyla sona erdi. Tatbikat 3 haftada sona erdi.

EN BÜYÜK TATBİKAT

26 ülkenin Suudi Arabistan'da gerçekleştirdiği tatbikata 200.000 asker katıldı. İslam Ordusu'nun ilk tatbikatı tüm dünya tarafından dikkatle izlendi.

KAYNAK: KANALAHABER
YORUMLAR 382
  • Seko 2 yıl önce Şikayet Et
    Ee noldu bize
    Cevapla
  • said 7 yıl önce Şikayet Et
    Alem-i İslam Türkçülük, Arapçılık veya Kürtçülük hikayeleriyle dahilden parçalanmaya çalışılmıştır ve nihayetinde muvakkaten de olsa hedefe ulaşılmıştır. İslamın topraklarını parçalayıp ırklar arasında paylaştırıp bu ırklara zimmetlemek ve bu parçacıkların müdafaasına çalıştırmak...Teemmel... Allah (cc) Hakim-i Mutlaktır. İslam uyanıyor, planlar akim kalıyor. Fakat büyük Türkler, kutsal ırk, turancılık, ... menfi milliyetçilik damarlarının yeniden tahrik edilmesine imkan vermeyiniz. Üstünlük takva iledir...
    Cevapla
  • adem oğlu adem 8 yıl önce Şikayet Et
    RABBIM devamini nasip eylesin
    Cevapla
  • Sah damar 8 yıl önce Şikayet Et
    Masaallah,ancak birlik olursak güclü oluruz Rabbim daim ve kaim eylesin...Keske videolar daha genis capli olsaydi gurur verici..
    Cevapla
  • Asikaan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kral Selman Öteki krallardan çok farklı ümmetin derdi ile dertlenen birisi Rabbim hayrlı işlere memur etsin kendisini kısa sürede çok ilerleme kaydetti Maşallah . Rabbim bizlerede nasip eylesin inş İslam Orduları içinde Cihad Etmeyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!