Rice, Kanadalı meslektaşına aşık

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın, sırılsıklam aşık olduğu söyleniyor. Bunu dünya kamuoyuna getiren Batılı magazin gazeteleri değil. Tam tersine, ciddiyeti ile tanınan gazeteler.

Rice, Kanadalı meslektaşına aşık
Rice, Kanadalı meslektaşına aşık
GİRİŞ 14.09.2006 08:38 GÜNCELLEME 09.12.2019 11:52

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın, sırılsıklam aşık olduğu söyleniyor. Bunu dünyşa kamuoyuna getiren Batılı magazin gazeteleri değil. Tam tersine, ciddiyeti ile tanınan gazeteleri.

İngiltere'de yayınlanan Times gazetesi, haberi 'Gazeteler çöpçatanı oynarken, Rice soğukkanlılığını koruyor' diye verdi.

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, geçtiğimiz dönemde iki günlük bir ziyaret için Kanada'ya gitmişti. Times gazetesi, Amerika ve Kanada dışişleri bakanları arasındaki 'samimiyete' dikkat çekiyor.

İKİSİ DE BEKAR

'İki gün; Kanada'nın yakışıklı, atletik ve bekâr bakanı Peter Mackay'la birlikteydi Rice... Rice'ın yardımcıları yine, bakanın aynı görevdeki bir başka kişiyle ilişkisi olduğu yönündeki spekülasyonları yalanladılar. Ancak bu açıklamalar, dedikoduları bitirecek gibi görünmüyor. Özellikle de Rice'ın bir basın toplantısında, Mackay'in doğduğu Stellerton'u ziyaretinde, bakanın ailesiyle tanıştırıldığını söylemesi sonrası...'

Batılı magazin gazeteleri ise, Rice'ın Mackay'in ailesi ile tanıştırılmasının çok anlamlı olduğuna dikkat çekiyorlar. Bunun geleneksel, kızın erkek tarafına tanıştırılması olarak yorumluyorlar.

RICE-MACKAY AŞKINI ANLATAN HABERLER

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı