İlk Müslüman başkandan Trump’ın teklifine ret

Londra’nın ilk Müslüman Belediye Başkanı olan Sadık Han, Donald Trump’ın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

İlk Müslüman başkandan Trump’ın teklifine ret
İlk Müslüman başkandan Trump’ın teklifine ret
GİRİŞ 10.05.2016 15:53 GÜNCELLEME 10.05.2016 15:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İslamiyet karşıtı ifadeleri ile adından söz ettiren Donald Trump, başkan seçilmesi halinde Müslümanların ABD’ye girişini engelleyeceğini söylemişti. Geçtiğimiz günlerde Londra Belediye Başkanlığına Müslüman Sadık Han’ın seçilmesinin ardından yaptığı bir açıklama sırasında bu ifadeleri hatırlatılan Trump, “Her zaman istisnalar olacaktır” yanıtını vermişti.

İSTİSNA TEKLİFİNİ REDDETTİ

Londra’nın ilk Müslüman Belediye Başkanı olan Sadık Han, Trump’un “istisna” teklifini geri çevirerek, Müslümanların ABD’ye girişinin yasaklanmasının kendisine yakın kişileri doğrudan etkileyeceğini ifade etti. Kendisi için istisna yapmanın bir yanıt olmadığını söyleyen Sadık Han, “Bu sadece benimle ilgili değil. Arkadaşlarımla, ailemle ve dünyanın herhangi bir yerinde benimki gibi bir geçmişe sahip herkes ilgilidir” dedi.


'CAHİL' GÖNDERMESİ

“Donald Trump’ın İslam hakkındaki ‘cahil’ görüşleri her iki ülkeyi de daha güvensiz bir yer yapar” diyen Sadık Han “Dünyanın faklı noktalarında Müslümanlardan soğutan görüşler aşırıcıların ekmeğine yağ sürer. Donald Trump ve etrafındakiler, batının liberal değerlerinin yağın İslam ile uyuşmadığını düşünüyor. Londra, Trump’un haksız olduğunu kanıtladı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • ilker 7 yıl önce Şikayet Et
    Birleşmiş Milletler Binasına nasıl gireceğiz...:)))))
    Cevapla
  • aptalmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en zengin adamı sizce Aptal mi bilerek söylüyor bilerek davranıyor dünyadaki her terör eyleminde abd parmağı ve desteği var bunu müslümanlara yaptırması gayet normal yoksa nası işgal edecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu