Çek Cumhuriyeti'nden skandal 'Müslüman' açıklaması

Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Zeman, Müslüman ülkelerden gelen sığınmacıların Çek Cumhuriyeti'ne kabul edilmemesi gerektiğini savundu

Çek Cumhuriyeti'nden skandal 'Müslüman' açıklaması
Çek Cumhuriyeti'nden skandal 'Müslüman' açıklaması
GİRİŞ 03.08.2016 08:16 GÜNCELLEME 03.08.2016 09:47
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Müslüman ülkelerden gelen sığınmacıların ülkesine kabul edilmemesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Jiri Ovcacek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Milos Zeman'ın, Müslüman ülkelerden gelen sığınmacıların ülkeye kabulünün tehlikeli ve terör tehdidi anlamına geldiğini düşündüğünü aktardı.

Zeman'ın sığınmacı kabul edilmesi fikrine kesinlikle karşı çıktığını belirten Ovcacek, “Fransa ya da Almanya'dakine benzer şekilde terör olaylarının ülkemizde de olmasına izin veremeyiz. Sığınmacıların kabul edilmesi Çek Cumhuriyeti'nde barbar saldırıların düzenlenmesine zemin hazırlar.” diye konuştu. Hükümetin daha önce İtalya veYunanistan'dan 2 bin 691, Türkiye'den ise 80 mülteci kabul edeceği sözünü verdiğini hatırlatan Ovcacek, “Cumhurbaşkanı hükümetin verdiği sözü gözden geçirmesini talep edecek. Zeman'a göre Çek Cumhuriyeti daha fazla mülteci kabul etmemeli.” dedi. 

DAHA ÖNCEDE ÇİRKİNLEŞMİŞTİ
Zeman daha öncede "Müslümanların Avrupa toplumuna entegre olamayacağını" öne sürdü.

    KAYNAK: AA
    YORUMLAR 55
    • gulsum 7 yıl önce Şikayet Et
      bunlari boyle konusturan siyonistlerdir her tarafi akrep gibi sarmislar ab yi korkutuyorlar.,aslinda ab gittikce yaslaniyor.ileride muslumanlara muhtac kalacaklar .onlarda farkindalar sadece son cirpinislari.,son kozlari 15 temmuz husranida onlari boyle konusturuyor.
      Cevapla
    • ihsan ASLAN 7 yıl önce Şikayet Et
      Müslümanlar sizin ülkenize sığınma meraklı değildiler. Siz müslümanların üzerinden o kirli ve kanlı ellerinizi çekerseniz. Kendi ülkelerinde ve kendi evlerinde kalacaklardır. siz medeni geçinen tek dişi kalmış canavarlarda göçmen sorunu diye bir sorunla uğraşmak zorunda kalmazsınız bu kadar basit.
      Cevapla
    • memduh 7 yıl önce Şikayet Et
      O zaman bm de elini baska yerine sokacaksın. Git bunu putin dedene sole o sizin hakkınızdan gelir.
      Cevapla
    • ismail soysal 7 yıl önce Şikayet Et
      demekki neymiş müslümnlardan korkacakmışsınız :D
      Cevapla
    • zaza 7 yıl önce Şikayet Et
      adam doğru söylemiş keşke bu kararı yıllar once ıraktan bulgaristandan diğer ulkelerden gelenler için bizde alsaydık şimdi bu terör belası zemini o kadar güçlü olmazdı
      Cevapla
    Daha fazla yorum görüntüle
    DİĞER HABERLER
    Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme başladı!
    IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza