AB'den yeni açıklama: Erdoğan'a güveniyoruz!

AB Başkanı Juncker, "bizim onlara ihtiyacımız olduğu kadar onlarında bize var, Türkiye geri kabul anlaşmasını iptal etmeyecek" dedi.

AB'den yeni açıklama: Erdoğan'a güveniyoruz!
AB'den yeni açıklama: Erdoğan'a güveniyoruz!
GİRİŞ 02.12.2016 14:44 GÜNCELLEME 02.12.2016 15:13
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Juncker, İspanya'nın başkenti Madrid'e dün yaptığı resmi ziyaret sırasında özel olarak kabul ettiği bir grup İspanyol gazetecinin sorularını yanıtladı.

El Pais gazetesinin haberine göre, Juncker, Türkiye ve Avrupa Birliği ilişkilerine değinerek "Bizim onlara olduğu kadar Türkiye'nin de Avrupa'ya ihtiyacı var." dedi.

"KRİTERLER YERİNE GETİRİLMEZSE BU BİZİM SORUMLULUĞUMUZ DEĞİL"

Avrupa'daki sığınmacı kriziyle ilgili yöneltilen sorulara "Türkiye, geri kabul anlaşmasını iptal etmeyecek." yanıtını veren AB Komisyonu Başkanı, "Erdoğan, Türk vatandaşlarının vizesiz Avrupa'ya seyahat edememelerinden dolayı bizi suçlamayı bırakmalı. Türkiye, geri kabul anlaşmasında Brüksel'in talep ettiği 72 kriteri yerine getirmezse bunun sorumluluğu bizim değildir." ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'A GÜVENİYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "güvendiğini" belirten Juncker, "Erdoğan, ülkesinin kıyılarını suç örgütlerinin ve insan tacirlerinin ellerine bırakmayacaktır." diye konuştu.

YORUMLAR 118
  • Malkoc Bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Beklentimiz Sn.Erdoğan'ın Bi an önce kapıları açması,avrupa yaşattıkları zulmü görsün insanların kafasına attıkları bombaların bedelini ödesinler nasıl korkuyorlar düzenleri bozulacak diye beklemenin manası yok artık İnsan hakları diyenlerin insanlara verdiği değeri çok iyi gördük
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Muzu çok yemiş konuşuyo ulan neolduğun belirsiz adam suriyede kazandığınız paraları Türkiyeyemi verdiniz İşid pyd ypk örgütler kurdunuz adamları sömürdünüz petrolünü canlarını ama normal olanda bu sizin için atalarınız izinden gidiyorsunız Aslandan Aslan çakaldan çakal olur
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaypak avrupaya güvenip yola çıkmak zaten baştan hata idi ö ce istediğini al albiliyorsan sonra ver e vereceksen biz türküz nasın olsa sözümüzü tutarız bak şimdi imzaladın anlaşmayı diye aba altından sopa gösterip tehtitle anlaşmayı bozma diyorlar. Biz tektaraflı ister sek bozarız sen bozamassın diyorlar.ne faydasını gördük bu anlaşmanın kocaman sıfır.
    Cevapla
  • Memet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilincli olarak Turkiyenin onune Teror yasasi getirdiniz nasil olsa Turkiye kabul etmicek Dediler,Simdi diyorlar suc bizim degil kriteri yerine getirmeyen Turkiye yaw siz kimi kandiriyorsunuz Cakallar birligi??
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    "ERDOĞAN'A GÜVENİYORUM" ister güven ister güvenme, el mahkum olunca vücut el pençe divan durur. öylece kapı eşiğinde beklersiniz kapı zilinin çalmasını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!