İsrail askerleri onlarca Filistinliyi yaraladı

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentine düzenlediği baskında çıkan olaylarda onlarca Filistinli yaralandı.

İsrail askerleri onlarca Filistinliyi yaraladı
İsrail askerleri onlarca Filistinliyi yaraladı
GİRİŞ 05.01.2017 00:07 GÜNCELLEME 05.01.2017 00:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ramallah'ın batısındaki Bedres beldesine baskın düzenleyerek ruhsatsız olduğu gerekçesiyle bir evi askeri araçlar ve buldozerlerle çevreleyen İsrail askerleri ile Filistinliler arasında arbede çıktı.

FİLİSTİNLİLER TAŞ VE PLASTİK ŞİŞE İLE KARŞILIK VERDİ

Filistinli grubu dağıtmak için plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz kullanan İsrail askerlerine Filistinliler de taş ve plastik şişe atarak karşılık verdi.

ONLARCA FİLİSTİNLİ YARALANDI

Olaylarda onlarca Filistinli göz yaşartıcı gaz nedeniyle boğulma tehlikesi geçirirken, bir kısmı da plastik mermi isabet etmesi sonucu yaralandı.

Bölge sakinlerinin, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkılması istenen evde toplanması üzerine, İsrail güçleri yıkımı gerçekleştirmeden bölgeden ayrıldı.
 

 

YORUMLAR 2
  • sema 7 yıl önce Şikayet Et
    bunun intikamı alınır
    Cevapla
  • memo 7 yıl önce Şikayet Et
    Abi nereye donsen nereye baksan muslumanlar katlediliyor :'( ama Türkiye hariç hic bi musluman devlet ne oluyor napiyosunuz demiyor. Su halimle ben bunlari gordukce yerin dibine giriyorum yarin nasil hesabini veririz onun endisesi bedenimi sariyor :'( dua etmekten baska yapabilecegim bir sey yok her zaman dualarim ummed i Muhammed le. ALLAH yar ve yardimcimiz olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak