Rusya'dan tepki: Tam bir yalan ve fiyasko

Rusya Siyasi Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Sergey Markov, Rusya'nın seçimlere müdahale ettiğine dair iddialarla ilgili olarak hazırladığı raporu sert dille eleştirdi.

Rusya'dan tepki: Tam bir yalan ve fiyasko
Rusya'dan tepki: Tam bir yalan ve fiyasko
GİRİŞ 08.01.2017 22:05 GÜNCELLEME 08.01.2017 22:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rusya Siyasi Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Sergey Markov, başta CIA olmak üzere Amerikan istihbarat kurumlarının Rusya'nın seçimlere müdahale ettiğine dair iddialarla ilgili olarak hazırladığı raporu sert dille eleştirerek, "Bu rapor tam bir yalan ve fiyasko" dedi.

TAM BİR FİYASKO VE YALAN

Sputnik'e konuşan Rus uzman şu ifadeleri kullandı: "Bu raporu sunanlar dünya kamuoyu ve Amerikan toplumunu tam olarak hayal kırıklığına uğrattı. Herkes şunu net olarak ifade etti: Burada ciddi bir kanıt yok. Bunun yerine ise basından alınan dedikodu ve linkler var. Anlaşılan bu yalanı hazırlayanlar tam bir suç çetesi. Çünkü yalan ve uydurma çalışmalarla meşgul. Bu çete dünya kamuoyunu ve özellikle de Amerikan toplumunu da kandırmaya çalışıyor. Ama herkes bunun bir yalan ve fiyasko olduğunu gayet iyi anlıyor. Sonuç şu olmalı: Bu raporu hazırlayan Amerikan istihbarat yöneticilerinin görevlerine son verilmeli."

PUTİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ DÜNYAYA GÖSTERDİ

Markov sözlerine şöyle devam etti: "Barack Obama yönetimi bizim 35 diplomatımızı geri gönderirken herkes Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in benzer bir adım atacağını zannetti. Oysa Putin bunu yapmayarak büyüklüğünü tüm dünyaya gösterdi. Konuştuğum bazı Batılı gazeteci ve siyasiler de bunu bizzat itiraf etti."

YORUMLAR 9
  • Serhat 7 yıl önce Şikayet Et
    sende kendini adam sanıyorsun çocuk katili
    Cevapla
  • ZOR65 7 yıl önce Şikayet Et
    abd yi küçük yazalım arkadaşlar, çünkü abd terör yandaşı, yalancı, iftiracı, sahtekâr, hilekàr, düzembaz, SOYSUZ. NOKTA.
    Cevapla
  • ella 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya uzaya uctugunda turkıyede tv yoktu
    Cevapla
  • ziçkow 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusyanın böyle bir gücü yok fazla gozunuzde buyutmeyin !....
    Cevapla
  • sibel 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar yapılan abd seçimlerine neden rusyanın bir müdahele yada siber etkisi oldugu iddia edilmedi dee şimdi bu oluyor.çünkü kazanamayacağına kesin gözüyle bakılan biri kazandı.hesaplar alt ust oldu.abd .de yeni bir seçim yapılması için uğraş veriliyor. zaten böyle bir şey olsa hilari de tekrar aday olmaz tahminimce. abd. yaşlı veya çökmüş görünen başkan istemiyor.belkide bu yüzden siyasi bile degil pöpülerlik açısından bir değerleme sonucu amerikan halkı seçimde ikiye bölündü ve şans trampa vurdu.BENCE .. yeni bir seçim yapılacak olsa adaylar genel anlamda tam bir amerikalı görüntüsünde dinamik genç görünen yeni kişiler olur diye tahmin ediyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!