Darbeci askerlerden skandal istek!

Yunanistan yüksek mahkemesinin, Türkiye'ye iadelerini reddettiği sekiz Türk askeri, bugün çıktıkları mahkemeden gözaltı sürelerini üç ay uzatan kararın kaldırılmasını istediler.

GİRİŞ 30.01.2017 16:24 GÜNCELLEME 30.01.2017 17:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yunanistan'da Yüksek Mahkeme'nin Türkiye'ye iade edilmemelerine karar verdiği firari darbeci askerler, bu kez gözaltı süresinin uzatılmasını temyiz etmek üzere mahkemedeydi.

Uluslararası ajansların da fotoğraflarını geçtiği FETÖ'cü askerlerin takım elbise giydiği ve birbirlerine kelepçeli oldukları görüldü.

Darbeci askerler bugün çıktıkları mahkemeden gözaltı sürelerini üç ay uzatan kararın kaldırılmasını istediler.

YORUMLAR 19
  • İspo 7 yıl önce Şikayet Et
    Eeee isteyenin bir yüzü kara,vermeyenin bin yüzü.İkisinide lanet olsun.Bir Türk askeri gidip yunan'a sığınsın,olacak iş değil.Siz asker olamazsınız,hele Türk hiç olamazsınız!Hainler!..
    Cevapla
  • deli..dolu 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi MİT devreye girmeli yunanistan olmak üzere bu ALÇAK HAİN darbeciLeri koruyup gözeten yardım yataklık eden hangi ülke olursa olsun fetöcü hainlerle beraber yanındakiler,de birlikte havaya uçurulmalıdır yoksa bu işler kınamakla kızmakla olmaz eğer Devlet isen gereğini yapacaksın..,,
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hayınlere 1 ay süre ülkeye gerı dönmezse tc vatandaşlığından cıkarılacak 1 incı dereceden en yakın akrabalarının tüm varlığı na el konulacak.tüm hakları ellerınden alınacak ailesı sefıllık içinde yaşasın,,,o zaman teşfık ederler.vıjdanları vardır belkı,,,,
    Cevapla
  • deli..dolu 7 yıl önce Şikayet Et
    ya ne vatandaşlıktan bahsediyorsunuz ALÇAK hainin vatanı olmaz onların yeri tasmalarını elinde tuttukları abd batı ab ve nato,dur..,,
    Cevapla
  • levocan 7 yıl önce Şikayet Et
    fehmi bey asker mi onlar cuntacı darbeci sadece asker kıyafeti giymiş vatan hainleri
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan'ın küstahlığı ortada. Onlara yunan demeyelim. YILAN demek en doğrusudur. 8 Askerimiz YILANİSTANDA suç işlememişler ki? Kaçak olarak giriş yapmışlar. Yargılanmadan iade etmeleri gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist komedyen Seinfeld'e mezuniyet töreninde protesto
Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki AK Parti'ye kumpas iddiasında yeni bilgiler