Trump noktayı koydu! ABD çekiliyor

ABD Başkanı Trump, Paris İklim Anlaşması'ndan çekileceklerini açıkladı. Trump'ın Kongre'ye konuyla ilgili bilgi gönderdiği bildirildi.

Trump noktayı koydu! ABD çekiliyor
Trump noktayı koydu! ABD çekiliyor
GİRİŞ 01.06.2017 22:39 GÜNCELLEME 01.06.2017 22:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Amerik Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Paris İklim Anlaşması'ndan çekileceklerini açıkladı. Trump konuyla ilgili olarak Kongre'ye bilgi gönderdiğini belirtti.

G-7 Zirvesi sırasında dünya liderleriyle iklim değişikliği konusunda ayrı düşen Trump Paris Anlaşması konusundaki kararını bir hafta içinde vereceğini açıklamıştı.

"İklim değişikliği"nin uydurma olduğunu iddia eden ABD Başkanı Trump enerji politikasında fosil yakıta ağırlık vereceğini duyurmuş ve çevre koruma yönetmeliklerini büyük ölçüde yürürlükten kaldırmıştı.

Ayrıntılar birazdan...

YORUMLAR 15
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne utanmaz insanlar,zengin industrie devletleri,bulduklarini tekniki üretiyorlar satmaya bakip,kendileri zengin olmayan devletlerin son kurusuda caliyorlar.dünyayi kirleten 3 şeytan devletler cina,usa ve almanya,almanlar cok araba kullanmasin,cok gemi ve ucak gezileri yapmasin,bu uc faktör hava kirliligine büyük katkisi,birde buna urettikleri pis arabalarida göz önüne alirsak 1.sorumlusu dur hava kirliliginde,tek gayeleri mal satmak,sattiklarinin tamiri idi,yedek parcasi idi uzun vadede baskalarini bagimli kilmak,trump iyi yapti eger bizde yapsak,eu olmaz veya turist yollamayiz,vize hic olmaz,sizden mal almayiz vs,vs allah hepinizin belasini versin!
    Cevapla
  • Rıfkı 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya devletlerinin en büyük (Hava kirliliği, gaz kirliliği,insan katliamları )terörist devleti abd dir.... Bu devletten beklenen de budur
    Cevapla
  • sorti 6 yıl önce Şikayet Et
    abdnin kendi çıkarları için yapmayacağı bişey yoktur terörist örgütler kurmak onları silahlandırmak dünyayı gaza boğmak dünyanın düşmanı islamın enbüyük düşmanı Allaha okatan firavun
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde çekilelim anlaşmadan kendi kendimizi boğmayalım
    Cevapla
  • Dostacısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bunların sebebi abd nin bu gune kadar görmedigi mali çöküntü içinde olduğudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor