Almanya'dan Katar açıklaması: Bu iş büyüyebilir!

Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, Katar kriziyle ilgili, 'ben durumun dramatik bir şekilde tırmanmasından ve tüm bölgede yol açacağı sonuçları konusunda endişeliyim' dedi.

Almanya'dan Katar açıklaması: Bu iş büyüyebilir!
Almanya'dan Katar açıklaması: Bu iş büyüyebilir!
GİRİŞ 06.06.2017 21:55 GÜNCELLEME 06.06.2017 22:01
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Katar ve bazı Arap ülkeleri arasındaki krize ilişkin durumun dramatik bir şekilde tırmanmasından ve tüm bölgede yol açabileceği sonuçlar konusunda endişeli olduğunu söyledi.

"BU İŞ DRAMATİK ŞEKİLDE BÜYÜYEBİLİR"

Gabriel, Handelsblatt gazetesine yaptığı açıklamada, bu konuda Katar’ın az veya tamamıyla izole edilmesi ve hayati olarak etkilenmesinin istendiğini belirterek, “Ben durumun dramatik bir şekilde tırmanmasından ve tüm bölgede yol açacağı sonuçları konusunda endişeliyim.” dedi.

"OLAYIN TIRMANDIRILMASI KİMSEYE YARAR SAĞLAMAZ"

Durumun tırmandırılmasının kimseye yarar sağlamayacağına işaret eden Gabriel, “Zaten krizlerle çalkalanan bölgede birbiriyle bu tür Trumplaştırma davranışı özellikle tehlikelidir” ifadesini kullandı.

'Katar'ı istila edebilirler! Hareketlilik var'

Gabriel, ABD Başkanı Donald Trump'ın son dönemde yaptığı silah ticaretini eleştirerek, bunun yanlış bir politika olduğunu savundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 67
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan dunkof Almanya senin istediğin de bu zaten. çoktan zil takıp oynayacaksın da. aç kurtlar gibi bize ne düşecek diye bekliyorsunuz.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    katar ırak gibi işgal edilip amerikan sömürgesine geçecek. ve ordaki petrol kaynağı amerika ve siyonistlere akacak. amaç bu. terör bahane. dünyada teröre destek veren en büyük ülke amerikadır. ve en büyük terör amerikanın ta kendisidir.
    Cevapla
  • urfalimuslum 6 yıl önce Şikayet Et
    bence siz bi psikiyatriye gidin..herşeyden endişe duyuyorsunuz ..hastalık belirtisi sizinki
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    ağızlarındaki baklayı çıkardı kafirler, Türkiye ve Arap ülkeleri arasındaki son yıllarda gelişen diplomasiyi ve bağı arap dünyasında çıkaracakları karışıklık ile ortadan kaldırmayı planlıyorlar
    Cevapla
  • DİKKAT 6 yıl önce Şikayet Et
    Farklı isimlerdeki kukla Arap devletleri, Arap halklarını bölmüş ve etkisizleştirmiş durumda. Şimdi bu Arap devletlerini yıkmaya çalışanlar kontrolü kaybederlerse, bu hareket Arap halklarının birleşmesiyle sonuçlanır. Bu yıkıma engel olmak için geç kaldıysanız, halkların birleşmesi için şimdiden zemin hazırlayın. Arap halklarına duyurun, bu sonuca hazırlansınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı!
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları