Şok! Hitler'in yaşadığına dair belgeler çıktı

Geçtiğimiz günlerde CIA'nın yayınladığı Kennedy suikasti belgelerinden Hitler'in 1955 yılına kadar yaşadığı ortaya çıktı.

Şok! Hitler'in yaşadığına dair belgeler çıktı
Şok! Hitler'in yaşadığına dair belgeler çıktı
GİRİŞ 31.10.2017 14:14 GÜNCELLEME 31.10.2017 14:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde üzerindeki yasak kalkan ve kamuya açıklanması zorunlu hale gelen Kennedy suikastı belgeleri CIA tarafından yayınlandı. İçlerinden bazıları CIA ve FBI'ın ricası üzerine devlet sırlarının paylaşıma durumu paylaşılmadı. Ancak bugün ortaya çıkan bir belge II. Dünya savaşı sonrası yazılan tarihi değiştirebilir.


HİTLER 1955'E KADAR YAŞIYORDU

Dünya basını Kennedy suikastının aydınlatılmasını isterken bugün ortaya çıkan bir belge ile sarsıldı. Yayınlanan belgelerde Nazi Almanya'sının lideri olan Adolf Hitler'in 1955 yılına kadar yaşadığına ilişkin belgeler ortaya çıktı.

Hitler'in intihar etmeden Arjantin'e kaçtığına yönelik iddialar bulunuyor, hatta bu iddialar Hitler'in yakın tarihe kadar yaşadığına ilişkin boyutlara bile ulaşıyordu. Ancak hepsi fikir ve iddia boyutunda kalırken ilk defa bu konuya ilişkin resmi bir bulgu ortaya çıktı. Hem de CIA raporları ile.

ARJANTİN TEORİLERİ ÇÜRÜYOR

Açılan belgeler,Nazi Almanya’sı diktatörünün ölmediğini ve Güney Amerika'da saklandığını gösteriyor. Bu belgelere dayanılarak, diktatörün Berlin'deki sığınağında intihar etmediği, Kolombiya'ya kaçtığı iddia edildi. Yayınlanan belgelerde Belgelerin için Hitler'in Kolombiya'da 1955 yılında çekilmiş bir fotoğrafı da yer alıyor

CIA dokümanında Hitler'e ilişkin "Citroen, Hitler'in Kolombiya'yı 1955 Ocak ayında terk ettiğini belirtti. Citroen, İkinci Dünya Savaşı'nın bitiminden bu yana on yıl geçmesine rağmen, müttefikler artık Hitler'i savaş suçlusu olarak takip edemezlerdi" istihbaratı yer alıyor.

Himelody-3 kod adlı ajan, Hitler'in acımasız gizli eski polis üyelerinden birinin "Hitler'in hayatta olduğunu" iddia ettiğini bildirdi. Philip Citroen adlı askerin, Kolombiya'da ayda bir kez Hitler ile temas kurduğu söyleniyor.

YORUMLAR 5
  • ali dost 6 yıl önce Şikayet Et
    200 yasina mi gelmis??? komik olmayin Allah askina coktan geberdi cehennemi boyladi
    Cevapla
  • selam millet 6 yıl önce Şikayet Et
    bunu biliyoz zaten bu konualrda araştırma yapan herkes bunu bilir hitler siyonistlerin uşağı idi alman halkı kullanıldı sonrada sen kaybol biz her her eşyi hallederiz dedielr 2.dünyasabvaşını yöneten yönlendiren siyonist yahuidlerdir.
    Cevapla
  • SS Rumsfeld 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he sen oradaydın dimi?
    Cevapla
  • ikisi 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan
    Cevapla
  • Ahmey 6 yıl önce Şikayet Et
    Amma yazdın be dostum. Hitler sinonist uşağıymış. Komik olma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti