Prenslerin tutulduğu otelden ilk kare!

Suudi Arabistan'da gözaltına alınanların Ritz Carlton'ın Riyad'daki otelinde tutulduğu iddia ediliyordu. Otel içinden çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada yayıldı.

GİRİŞ 06.11.2017 20:36 GÜNCELLEME 07.11.2017 10:17
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'da önceki gece kurulan yolsuzluk komisyonunun ilk işi 11 prens, görevdeki 4 bakan, TV sahipleri ve iş adamları dahil çok kişiyi gözaltına almak olmuştu. Gözaltına alınanlar arasında Prens El Velid bin Talal da bulunuyor.

Gözaltına alınanların Ritz Carlton'ın Riyad'daki otelinde tutulduğu iddia ediliyordu. Otel içinden çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada yayıldı.

 


El Cezire'den Saad Abedine'nin paylaştığı video ve fotoğrafları çok sayıda kişi retweet etti. Görüntülerde gözaltına alınanların olduğu iddia ediliyor. Görüntüde silahlı güvenlik görevlilerinin bulunduğu geniş bir salonda yer yatakları var.

BEŞ YILDIZLI CEZAEVİ

Riyad'daki Ritz Carlton oteli bir anda dünyanın en pahalı cezaevi ünvanını aldı.

YORUMLAR 48
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanlar. .........!
    Cevapla
  • Anlaşma 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kardeş İran ve kardeş Arabistan arasında bir anlaşmazlığa izin vermeyecek. Türkiye İran ve Arabistan arasında serbest ticaret, yeni anlaşmalar ve işbirliğinin geliştirilmesi için her konuda desteğe hazır.
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Suudun fetö sü iş başında.
    Cevapla
  • Kafkas 6 yıl önce Şikayet Et
    hainler işbaşında.
    Cevapla
  • veli 6 yıl önce Şikayet Et
    suudi Arabistan Müslüman islam olmuş bir ülke olsaydı böyle olmazdı onları islamiyete davet ediyorum Müslüman olsunlar ve yaşasınlar kurtuluşa o zaman ererler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı