Beyaz Saray'dan Tillerson iddiasına açıklama

Beyaz Saray, New York Times gazetesinin ABD Dışişleri Bakanı Tillerson yerine CIA Direktörü Pompeo'nun getirileceğini haberini yalanladı.

Beyaz Saray'dan Tillerson iddiasına açıklama
Beyaz Saray'dan Tillerson iddiasına açıklama
GİRİŞ 30.11.2017 19:09 GÜNCELLEME 30.11.2017 20:24
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

New York Times gazetesi, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson yerine CIA Direktörü Mike Pompeo'nun göreve getirileceğini öne sürmüştü. Bu iddia Beyaz Saray tarafından yalanlandı.

Ekim başında Tillerson’ın Trump için ‘moron’ dediği öne sürülmüş, Trump’ın yalanlamalarına karşı Amerikan NBC kanalı haberin arkasında durmuştu. Tillerson da yaptığı basın toplantısında istifayı hiçbir zaman düşünmediğini söylemiş, ancak ‘moron’ sözüyle ilgili bir yalanlamada bulunmamıştı.

ABD basınında çıkan haberlerde, Başkan Trump’ın bu durum karşısında oldukça sinirlendiği ve Tillerson’ın yerine CIA Direktörü Mike Pompeo’yu getirmek istediği iddia edilmişti.

YORUMLAR 16
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD şu an kimin eli kimin cebinde belli değil. Trump acaba bu ülkenin neresini yönetiyor veya neresinde. çok karmaşık bir yönetim anlayışı var bunlarda bence. kim kimi yönetiyor. baskın basanındır anlayışı hakim. olsa olsa ne kadar silah ve para babası varsa hepsinin yönettiği bir ülke olabilir. bunun sonu gelmelidir, tek ülkenin hakimiyetinde şu an dünya inim inim inliyor. birileri dur demediği sürece
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    trump asker generaller kabinesi kurdu dünya ile zaten savaşıyor türkiye dikkat
    Cevapla
  • 1Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin başına ha o gelmiş ha bu gelmiş hiç fark etmez.Zira yöneten siyonistledir.Bu böyle biline.Onun için siyonistler yok edilmeden bu dünyaya huzur gelemez.
    Cevapla
  • ugur btn 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıkılıp yok olursunuz İnşallah.Dünyanın başına bela oldunuz kafirler nifak yuvası ülkesiniz
    Cevapla
  • berat 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah onlarin kalbine nifak koysun. birliklerini dağitsin. onlara fazla beddua etmiyoruz . sadece şunu diyoruz . onlar islama ne yaptiysa müslumanlarin başina ne getirdiyse. Allah onlara onu yaşatsın ve onlarin başina aynisini getirsin. ..
    Cevapla
  • nur 6 yıl önce Şikayet Et
    biz birlik olmalısı becerebilseydik onlar bize ne yapabilirlerdi ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?