Yine işin içinden McGurk çıktı

PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'den kaçan Talal Silo'nun yaptığı açıklamalarda yine McGurk isimi öne çıkıyor.

Yine işin içinden McGurk çıktı
Yine işin içinden McGurk çıktı
GİRİŞ 02.12.2017 16:51 GÜNCELLEME 02.12.2017 16:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'den kaçan Talal Silo, ABD'nin silah yardımlarının iç yüzünü anlattığı röportajında, ABD'nin SDG'ye teslim etme görüntüsü altında PYD/PKK'ya çok büyük miktarda ağır silah verdiğini söyledi.

TÜM FİKİR ONA AİT

Tüm fikirlerin Brett McGurk tarafından ortaya atıldığını belirten Silo, Rakka operasyonu sırasında McGurk'un Arap Koalisyonu adında bir güç kurulmasını istediğini söyledi.

Silo'ya göre Arap Koalisyonu'nun görevi sadece silahları teslim almaktı. Nitekim çok büyük miktarlarda silah alındı. Ama Kürtler dışındaki Arap, Türkmen ve Süryanilere sadece hafif silahlar dağıtıldı. Silo, "Koalisyonun adı Arap'tı ancak Arapların hiçbiri şeyi yoktu. Deyrizor askeri meclisi de sadece imza atıyor." ifadelerini kullandı.

"Silahların PKK ve YPG'ye gittiğinden emindik"

Silo'ya göre ABD'nin bundan haberi vardı ve tiyatroyu kendileri istedi. Tüm bu oyunlar, bir gün bu silahların PKK'ya ulaştırıldığının ortaya çıkmaması için yapıldı. Ancak Silo, kendilerinin bu gelişmiş silahların PKK ve YPG'ye gittiğinden emin olduklarının altını çizdi.

YORUMLAR 14
  • zaza 13 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu telal siloda çok mübarekleşti yakında heykelinide dikerler bu çakkalın
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede riza zarrap yenine bu alırdım ve yargılardım abd bizi yargılamaya yetkisi varsa bizimde bunu yargılamaya yetkimiz var olduğuna inanıyorum
    Cevapla
  • Bir nefer 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH amerika kıtasını ve Amerika'ya Uşaklık yapanları Deniz'in dibine gömsün ve helak etsin ülkeme ve islama dil uzatanların sonu hüsran olacaktır İNŞALLAH
    Cevapla
  • Ankaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    Umarım en kısa sürede geberir ve cehennemin dibini boylar
    Cevapla
  • mad 6 yıl önce Şikayet Et
    savcilik hemen harekete gecip bu amerikali ve bunun amirleri hakkinda,verdikleri silahlar yuzunden sehit olan asker polis ve vatandaslarimiz adina dava acilmali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı