ABD'li komutandan F-35 itirafı
ABD’li Koramiral Mat Winter, beşinci nesil savaş uçağı F-35’in maliyetinin çok yüksek olduğunu ve gelecekte bu harcamaların askeri bütçe için çok ağır gelebileceğini belirtti.
GİRİŞ 02.03.2018 01:06
GÜNCELLEME 03.03.2018 09:36
Şu ana kadar 400 milyar doların harcandığı F-35 savaş uçağının silahlandırılması programından sorumlu Winter, çalışmaların devam ettiğini ama aşırı yüksek maliyetin kendilerini endişelendirdiğini söyledi.
The Washington Examiner askeri gazetesinin haberine göre Winter, “Fiyat düşüyor ama yeterince hızlı gelmiyor” dedi.
Winter, F-35 fiyatındaki düşüşün mevcut hızda kalması ve planlanan sayısının 280’den 800’e yükseltilmesi durumunda uçağın mevcut bütçe için çok ağır geleceği yönünde uyarıda bulundu.
YORUMLAR 26
-
tarihi tekerrür 8 yıl önce Şikayet EtTarihteki imparatorlukların çoğu sonunda kendi askeri harcamalarının altında boğulup yok olmuşlardır. Amerika'yıda bundan başka bir sonuç beklemiyor. Sovyetleri yıkanda bu olmuştur, Roma'yıda. Şimdi sırada kim var herkes biliyor ve sabırsızlıkla bekliyor.Beğen
-
adnan 8 yıl önce Şikayet Etlanetlik abd katillik yapmasaydı ortalığı katıştırmaysadı yeryüzü cennet olurdu ama leş le beslenen abd rahat durmuyorBeğen Toplam 1 beğeni