Selman: Esed rejimi iktidarda kalacak

ABD'de temaslarını sürdürmeye devam eden Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman, Katil Esed'in iktidarda kalmaya devam edeceğini belirtti.

Selman: Esed rejimi iktidarda kalacak
Selman: Esed rejimi iktidarda kalacak
GİRİŞ 31.03.2018 13:45 GÜNCELLEME 31.03.2018 22:29
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İki haftalık ABD temaslarını sürdürmeye devam eden veliaht prens Muhammed bin Selman Amerikan Time dergisine verdiği röportajda ABD'li kuvvetlerin İran'a karşı Suriye'de orta vadede kalmaları gerektiğini söyledi.
 
Katil Esed rejiminin iktidarda kalmaya devam edeceğini belirten İbn Selman, "Esed iktidarda kalacak. Umarım İranlıların kuklası olmaz" dedi.
 
İran'ın bölgedeki milis güçlerini kullanarak Beyrut'tan Tahran'a uzanan Şii hilalini kurmaya çalıştığına dikkat çeken Prens, ABD'nin Deyr ez Zor bölgesinde kurduğu askeri üs hakkında da, "Eğer ABD bu kuvvetleri çekerse güvenlik zarar görür. Bu üs orada çok işe yarıyor" ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR 46
  • Yazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş sen ne zaman büyük güç oldunda kim kalacak kim gidecek karar almaya başladın birilerinin sözünü kendi sözün gibi aktarma eğer Esad enin de sonunda yok olacak yoksa suriye bütünüyle yok olur sen o kadar sivil öldüreceksin sonra diyeceksin sen kal öylemi eninde sonunda yok oooolaaaacaaak
    Cevapla
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    Veliaht iktidar olmaya çok heveslisin ama gün doğmadan neler doğar bakalım. Bizede bir uyarı olsa verek bu maşaların çıkışları.
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    abd nin oyunu ben cekiliyorum itlerim emrimde olayi.
    Cevapla
  • Tam bir satılmış 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir köle, tam bir kukla, ABD israil ne söylerse aynısını söylüyor.... Yakındır yakındır kutsal toprakların sizin elinizden çıkmasına
    Cevapla
  • dobra 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu selman acemisinin sağı solu yok. İran la savaşmaya kalkıyor sonra geri dönüpesede destek veriyor. Bu adamın siyasi politikası bir yıl bile dayanmadan çatır çatır çöker ve suudi arabistana onlarca düşman devlet kazandırır.
    Cevapla
  • Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Oda misyonunu yerine getiriyor kardeş, kızmayın. Misyonu mu? Suudi Arabistan’ı yıkmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular