Rusya kırmızı alarma geçti

Doğu Guta'daki kimyasal saldırının ardından Rusya, ABD tarafından füze saldırısı ya da başka müdahaleye karşı Suriye'de askeri pozisyonunu değiştiriyor.

Rusya kırmızı alarma geçti
Rusya kırmızı alarma geçti
GİRİŞ 09.04.2018 04:31 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:44
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Suriye'de bulunan Rus füze savunma S-400 sistemi aktive edildi. İki motorlu yüksek irtifa önleme uçağı olan MIG-31'ler de 24 saat devriye geziyor. Esad rejiminin ABD füzelerin menzilinde 20 kritik bölge ve üssü olduğuna dikkat çekiliyor.

TÜM ÜSLERDE KIRMIZI ALARM

Üslerin bazılarında Rus askeri varlığının bulunduğu da gelen bilgiler arasında. ABD'nin Rus askerlerinin olmadığı bölgeleri hedef alabileceği belirtiliyor. Suriye içindeki Rus askeri varlığı olan tüm üslerde kırmızı alarm verilmiş durumda. Olası bir ABD müdahalesine karşı ABD donanmasına ait gemi ve uçaklara karşı ateş açılacağı ileri sürülüyor.

 

ABD AKDENİZ'DEN VURABİLİR

ABD'nin olası Esed askeri noktalarını Akdeniz'deki gemilerinden vurabileceği tahmin ediliyor. ABD'nin bu hareketle hem Rusya hem İran'a da bir cevap vermek istediği yorumları dikkat çekiyor.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 57
  • İslam sancağı 6 yıl önce Şikayet Et
    Oyan ey Müslüman allah ne yahudi ne hıristiyanları dost edinmeyin onlar kardeştir size düşman resulı Ekrem emrediyor küfür tek millettir Şii isi yahudi si hırıstiyanı komunisti hepsi ehli sünnete düşman
    Cevapla
  • Stinger 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar ancak silahsız Çeçenlere Afganlara saldırır. Amerika Afgan mücahitlere Stinger füzeleri verince Ruslar 450 uçağını kaybedip SSCB dağıldı. Rusya 1876 da Türkiye nin iki katı kadar toprağı Alaska yı mermi atmadan Amerika ya verdi. Rusların Su 57 uçağı motoru yapım aşamasında olan 10 adet prototipden ibaret. Amerika da 187 tane operasyonel kullanılan F22 uçağı var. Rusların füzeleri Saddam Hüseyin de vardı da ne oldu.
    Cevapla
  • Tsli 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahsiz abd once afganistandaki kuran kursunun sucu icin af dilesin. Sonra esedi konusabilir.
    Cevapla
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    İnanmayın bunların vurmalarına kırmalarına. Danışıklı dövüş yapıyorlar. Uyan Müslümaaaaaannn!!!! Uyannnnnnn artııııık!!!!!
    Cevapla
  • Maça yemez 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ABD yi vuramaz.Mumkun değil yapamaz.Karşisindaki masum silahsız Suriyeli muhalifler değil.
    Cevapla
  • Stinger 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar zaten 1876 da Türkiye nin iki katı kadar toprağı Alaska yı mermi atmadan Amerika ya verdi. Amerika şimdi Alaska dan dünyanın petrolünü çıkartıyor. Ruslar 10 tane prototipden ibaret Su 57 uçağıyla mı Amerika nın 187 tane 5. Nesil F22 uçağına karşı savaşacak. Sovyetler zamanında işgal ettiği Afganistan dan Amerikan Stinger füzelerini yiyince 450 uçağını kaybedip kaçtı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var